Capitalizare: $ 2.51 T | Volum.: $ 74.45 B | Dominanță: 51.43%
  • MARKET
  • MARKET

NFT înseamnă un token nefungibil, ceea ce înseamnă că ascuns în acele opere de artă ciudate, există o unitate unică și neinterschimbabilă de date stocate pe un registru digital folosind tehnologia blockchain pentru a stabili dovada proprietății. 

Aceeași tehnologie sau similară utilizată pentru criptomonede precum Bitcoin și Ethereum este folosită pentru a garanta unicitatea fiecărui NFT și pentru a dovedi cine îl deține.

Spre deosebire de o unitate de Bitcoin, totuși, fiecare NFT este complet unic, așa că nu poate fi interschimbat.NFT-urile au devenit active digitale de colecție care dețin valoare, la fel cum arta fizică deține valoare.

Orice tip de fișier digital ușor de reprodus poate fi stocat ca NFT pentru a identifica copia originală. NFT-urile pe care este cel mai probabil să le fi văzut sau despre care ați citit tind să fie realizate din lucrări de artă futuriste în mișcare, iar NFT-urile pot fi realizate din orice fel de fișier de fotografie, artă, muzică sau video. Chiar și tweet-urile și meme-urile au fost transformate în NFT. Pentru a ajuta, am subliniat tendințele NFT pentru 2022.

În esență, puteți face NFT-uri din aproape orice unic care poate fi stocat digital și are valoare. Sunt ca orice alt obiect de colecție, cum ar fi un tablou sau o figură de acțiune de epocă, dar în loc să cumpărați un articol fizic, plătiți pentru un fișier și dovada că dețineți copia originală.

Ultimile știri despre NFTuri