Analiștii sunt de părere că Bitcoin oferă un dip de cumpărat înainte de următorul ATH

Nivelurile de cerere și ofertă devin bullish pe măsură ce prețul BTC se îndreaptă către $60,000 - conform datelor

hitdelight | Adobe Stock

Lichiditatea Bitcoin se află într-o continuă schimbare – iar acest lucru ar putea însemna că holderii primesc o nouă oportunitate de tipul buy the dip.

După cum a evidențiat sursa de analiză on-chain Material Scientist în 12 Octombrie, mișcările din orderbook repetă comportamentul lunii August.

Datele din Bitcoin orderbook favorizează scenariul bullish

August a fost luna phoenix pentru BTCUSD: acesta a scăzut până la $29,000, stabilind un bottom local, după care prețul și-a revenit suficient de mult încât să îndeplinească predicția lui PlanB, chiar înainte de începerea lunii Septembrie.

Octombrie a readus pe piață un sentiment bullish puternic – iar datele oferite de orderbook dovedesc acest lucru.

Rezistență la $60,000. E pentru prima dată din luna August când cererile sunt mai mari decât ofertele la o diferență de 20% față de prețul curent – a comentat Material Scientist

În cazul în care BTC este respins de vânzători – atunci acesta va oferi o oportunitate frumoasă de cumpărare a corecției în calea sa către un nou ATH

Bitcoin: Analiștii sunt de părere că Bitcoin oferă un dip de cumpărat înainte de următorul ATH
Bitcoin: lichiditatea aflată la o diferență de 20% față de preț | @Mtrl_Scientist

Cu alte cuvinte, pe măsură ce BTCUSD se apropie de $60,000 – și mai mulți vânzători cer un preț mai mare pentru monedele lor, la o diferență de 20% față de piața spot.

După cum a evidențiat un utilizator de pe crypto twitter, divergențele largi dintre cereri și oferte au coincis cu zonele locale de top și de bottom, adăugând și mai mult optimism la acțiune curentă a prețului.

Rezistența curentă nici nu va conta în câteva luni

După cum am raportat în ultima analiză, există și analiști care spun că prețul ar putea avea parte de o corecție – și chiar precizează cât de departe s-ar putea duce.

Având în vedere că $45,000 este nivelul principal de support pe care participanții la piață îl urmăresc, chiar dacă volumul de vânzare nu este atât de mare, Bitcoin menține investitorii într-o stare de anxietate, pe măsură ce se apropie de un nou All Time High.

Privind lucrurile printr-o lentilă macro, BTC se pregătește pentru a doua parte a ciclului. Acestea fiind zise, Bitcoin se află la ultima rezistență majoră înainte de stabilirea unui nou ATH – a transmis traderul și analistul Rekt Capital

Pe termen scurt, această zonă de rezistență ar putea să conteze. Însă în câteva luni de acum încolo – nu va conta

Bitcoin: nivelurile de support și rezistență | Material Scientist
Exit mobile version