Capitalizare: $ 2.70 T | Volum.: $ 109.15 B | Dominanță: 50.18%
  • MARKET
  • MARKET

Lista Top criptomonede

Top 100 criptomonede in timp real
Previous 100
Next 100
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)Change (24H)Price Graph (7D)

Preț monede virtuale

Descoperă top 100 criptomonede în funcție de capitalizarea de piață și explorează cele mai populare criptomonede precum Bitcoin și Ethereum, sau identifică cele mai promițătoare active digitale în funcție de popularitate și valoare.

După ce ai selectat cele mai bune criptomonede de investit, este crucial să alegi o bursă de criptomonede fiabilă și sigură.

Am compilat o listă cu cele mai bune platforme de tranzacționare criptomonede, bazată pe factori precum comisioanele, securitatea și ușurința de utilizare, pentru a te ajuta să alegi platforma perfectă pentru nevoile tale.

Dacă nu ești sigur cum să investești în active digitale sau pur și simplu ai dorința de a-ți îmbunătăți cunoștințele, te poți înregistra gratuit pentru cursuri despre criptomonede online, perfecte pentru investitorii începători dar și experimentați.

Pentru a-ți proteja investițiile, recomandăm, de asemenea, utilizarea unui portofel hardware pentru criptomonede, cum ar fi Ledger Nano S sau Ledger Nano X, care oferă securitate și accesbilitate de top.

Salvează website-ul nostru pentru a fi informat despre cele mai recente știri crypto și tendințe, care te vor ajuta sa iei decizii de investiții informate și a rămâne în pas cu cele mai noi actualizări din piața crypto.