Axie Infinity a crescut cu peste 50% înainte de lansarea Origin

Origin este o versiune complet reimaginată a popularului joc Axie Battles.

AdobeStock

Jocurile de tip play-to-earn, cum ar fi Axie Infinity, au fost unele dintre cele mai populare sectoare pe piața criptomonedelor în 2021 și, pe baza mișcărilor recente ale Yuga Labs și Bored Ape Yacht Club, aceste jocuri ar putea continua să câștige teren și în 2022.

Axie Infinity a fost primul joc care a câștigat cu adevărat atenția pe scară largă și a evidențiat posibilitățile jocurilor play-to-earn. Jocul continuă să conducă în 2022, pe măsură ce platforma se pregătește pentru următoarea sa lansare majoră.

Prețul AXS a crescut cu peste 56% în ultimele 10 zile, pe măsură ce o creștere a volumului de tranzacționare pe 24 de ore a ridicat prețul AXS la un maxim zilnic de 72 de dolari.

AXS: Evoluția prețului în ultimele 24 de ore
AXS: Evoluția prețului în ultimele 24 de ore | CoinMarketCap

Motivele creșterii pot fi:

Axie Infinity: Origin

Cel mai important motiv care a ajutat la creșterea prețului AXS este viitoarea lansare a jocului „Axie Infinity: Origin”, care urmează să aibă loc în săptămânile următoare.

Origin este o „versiune complet reimaginată a popularului joc Axie Battles, potrivit unui raport recent de la Delphi Digital.

Origin va include noi funcții de joc concepute pentru a îmbunătăți experiența generală a jucătorului, cum ar fi Axies gratuiți pentru jucătorii noi, o poveste reimaginată care adaugă profunzime experienței jucătorului și noi utilități în joc.

Actualizarea va introduce, de asemenea, noi elemente în joc, cum ar fi rune și amulete, care vor servi ca îmbunătățiri pentru Axies. Pentru a beneficia de noile îmbunătățiri, jucătorii vor trebui să ardă tokenurile SLP native ale platformei.

Utilizatorii activi și valoarea AXS în staking sunt în creștere

Creșterea prețurilor AXS a fost, de asemenea, stimulată de baza de utilizatori în creștere constantă a Axie Infinity, care acum se află la cel mai mare nivel istoric de peste 207.000 de utilizatori, potrivit Dune Analytics.

Numărul total de utilizatori Axie Infinity | Dune Analytics

În timp ce ritmul integrării noilor utilizatori în ecosistem a încetinit odată cu activitatea scăzută a altor criptomonede, creșterea este încă semnificativă, ceea ce indică o adoptare continuă.

De asemenea, non-jucătorii sunt încurajați să dețină AXS cu o recompensă de staking de 73% oferită prin platforma Axie Infinity.

AXS staking | Axie Infinity

După cum se arată în graficul de mai sus, aproape o treime din oferta actuală AXS este în staking, cu o recompensă zilnică totală de 50.516 AXS.

Creștere constantă în rețeaua Ronin

Al treilea factor pentru care Axie Infinity câștigă avânt este creșterea rețelei Ronin. Acesta a fost construit de Sky Mavis pentru Axie Infinity.

Axie Infinity este singurul joc care rulează în prezent pe Ronin, dar asta nu a împiedicat rețeaua să fie constant în top 3, în ceea ce privește valoarea totală blocată în comparație cu alte rețele Ethereum

Valoarea totală blocată pe diferite rețele Ethereum

Totuși, acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece Ronin va vedea introducerea unor dezvoltatori terți, care includ „peste 1.000 de aplicații de la echipe care doresc să se bazeze pe Ronin”, potrivit Delphi Digital. Acest lucru are potențialul de a duce la un flux de noi utilizatori în ecosistemul Ronin.

Exit mobile version