Bitcoin: $200,000 este programat. RSI-ul stabilește un alt vârf

Prețuri care să ajungă pe lună - sunt greu de imaginat deocamdată. Însă uneltele de monitorizare on-chain sunt foarte bullish și repetă Bull Market-ul anilor precedenți

Lassedesignen | Adobe Stock

Bitcoin se îndreaptă către ceea ce este discutabil un ATH la $200,000, programat matematic, conform ultimelor date.

Într-un mesaj postat pe twitter în 4 Octombrie, TechDev a evidențiat un comportament bullish familiar pentru indicatorul RSI al graficului BTCUSD.

RSI-ul Bitcoin din 2021… pur și simplu urmează modelul

Chiar dacă prețul fluctuează sub target-uri, precum cele sugerate de modelul Stock-to-Flow, paritatea BTCUSD nu duce lipsă de predicții bullish pentru ultimul trimestru al acestui an – și chiar lunile următoare.

Indicatorul Relative Strength Index (RSI), o unealtă clasică de monitorizare a piețelor Overbought sau Oversold la un preț particular – se alătură acestor modele, sugerând faptul că faza a doua a Bull Market-ului din 2021 abia începe.

Pe măsură ce acțiunea prețului Bitcoin s-a desfășurat în cicluri de câte 4 ani – la fel a procedat și RSI, mișcându-se într-un tipar asemănător.

Fiecare ciclu a avut două vârfuri. 2021 se îndreaptă acum către cel de-al doilea – a explicat TechDev

În fiecare ciclu de 4 ani, indicatorul RSI atinge un nivel de maxim aflat puțin mai jos decât în cel precedent. Acest lucru ajută la identificarea unui top ciclic, puțin înainte ca el să fie stabilit. Unde se va afla acest vârf al graficului BTCUSD la vremea respectivă? Ei bine, asta nu este o știință precisă.

Interesant de notat trendul descendent pe care rezistența l-a menținut – a mai adăugat TechDev

Dacă o atingem din nou – acolo vom avea un alt maxim, cel mai probabil. Sau cel puțin un loc în care să evaluăm din nou riscul expunerii

Bitcoin: $200,000 este programat. RSI-ul stabilește un alt vârf
Bitcoin: RSI pe timeframe de o lună | @TechDev_52

Prea… programat?

Numerele și predicțiile indică faptul că următorul vârf al BTC ar putea fi la $200,000 sau chiar mai sus.

$200K – $300K pentru Bitcoin arată pur și simplu prea programat – a adăugat TechDev, alături de un alt grafic care evidențiază nivelele Fibonacci

Bitcoin: Fibonacci la scară largă | @TechDev_52

Predicțiile se bazează, de asemenea, pe ciclul de înjumătățire al recompensei la fiecare patru ani, cu fiecare vârf stabilit – un ordin de mărime deasupra celuilalt. Pentru 2021, acest lucru înseamnă $200,000 – $300,000, ținând cont de faptul că cel din 2017 a fost la $20,000.

Totodată, această predicție coincide cu modelul Stock-to-Flow, care indică asupra unui target de $288,000 în ciclul curent, care ține până în 2024.

PlanB, creatorul modelului, a spus că maximele locale pe care prețul le va stabili la vremea respectivă – ar putea cu ușurință să se dubleze față de predicția sa, plasând astfel prețul Bitcoin la jumătate de milion de dolari.

Exit mobile version