Bitcoin va tranzacționa $250K în Ianuarie 2022 însă va invalida modelul S2F, conform unei noi predicții

Matthew Hyland este de părere că pragul de $100,000, care ar putea fi tranzacționat până la sfârșitul anului, va cauza un război al publicității, mulțumită investitorilor cu volum mare

Takoyaki Shop | Adobe Stock

Bitcoin va invalida una dintre cele mai cunoscute modele de preț ale acestui ciclu, pe măsură ce pragul de $1 milion devine o țintă a anului 2025, conform spuselor analistului Matthew Hyland.

Într-o serie de tweet-uri postate de Hyland în prima parte a lunii Noiembrie, analistul prezice că doar unul dintre cele două modeluri Stock-to-Flow ale Bitcoin – va supraviețui după 2022.

Bitcoin va tranzacționa $250K în Ianuarie 2022 însă va invalida modelul S2F, conform unei noi predicții
Predicție Bitcoin | @Parabolic_Matt

Rămas bun țintei de $288,000 Stock-to-Flow?

Având în vedere că $100,000 reprezintă un preț îndepărtat și plauzibil în același timp pentru 2021, atenția participanților la piață se îndreaptă către ce s-ar putea întâmpla mai departe.

Pentru Hyland, investitorii noi cu un volum mare vor juca un rol cheie în desfășurarea acțiuniii prețului a BTC, pe parcursul ciclului curent, care va lua sfârșit în 2024.

O campanie publicitară uriașă de la acești jucători mari, spune el, va atrage tot mai mulți investitori de retail – și va începe de îndată ce prețul atinge $100,000, validând modelul Stock-to-Flow al lui PlanB, analistul cantitativ.

Cred că modelul S2X va fi un catalizator pentru ultimele părți ale fazei de euforie, pentru că atunci când se va dovedi că PlanB a avut dreptate cu modelul S2F ($100K), mulți vor crede că modelul S2X ($288K) se va dovedi corect la rândul său – a explicat Hyland

Așadar, modelul Stock-to-Flow-Cross-Asset (S2FX), care preconizează că prețul crypto-monedei va tranzacționa $288,000 în acest ciclu, va forma o punte de încredere și speranță a holderilor – însă BTCUSD nu va reuși să ajungă acolo.

Cred că acesta va fi un eveniment de tipul “sell the news”. În orice caz, va fi împins în față de jucătorii mari către publicul care produce suficientă lichiditate astfel încât holderii cu volum să vândă la prețurile mari pe care le vor – a continuat analistul

Ținând cont că modelul S2FX va fi invalidat, campania nu va lua sfârșit. Pentru 2025, anul care precedă următorul an în care are loc un eveniment de halving, va exista o poveste pentru Bitcoin la $1 milion, care să mimeze 2022.

Modelul S2X ($288K) va fi invalidat, însă modelul S2F ($100K) va rămâne intact, lucru care prezice că Bitcoin va atinge $1 milion până în 2025 – a mai scris Hyland

Acest model va fi folosit și de jucătorii mari în următorii ani

Bitcoin, suprapus peste modelul Stock-to-Flow (S2F) | PlanB

Bitcoin la $1 Milion până în 2031? Cu siguranță, spune Bobby Lee

Hyland și-a sfârșit seria de mesaje prin a reitera o predicție pentru Ianuarie 2022, care la nivelurile curente pare imposibil de înțeles: Bitcoin va tranzacționa un sfert de milion de dolari.

Alții aleg să arunci o privire sau o predicție mult mai departe decât asupra ciclului curent.

Bobby Lee, fost CEO al exchange-ului BTCC și actualul CEO al Ballet, a sugerat că prețul de $1 milion per monedă BTC este ca și asigurat până în 2031.

În 10 ani, până la sfârșitul 2031, Bitcoin o să treacă prin alte 3 evenimente de înjumătățire a recompensei (halving). Acestea vor ajunge să ofere 0,78 BTC per block validat, și să emită în total doar 112,5 monede BTC pe zi. Va fi un activ foarte rar. Păstrați-vă calmul și continuați să faceți HODL! – a transmis Bobby Lee printr-un mesaj postat pe twitter

Exit mobile version