Bitcoin: A treia cea mai mare adresă a ajuns la $6 miliarde HODL, după o achiziție de 2,7K BTC

Nu toți holderii cu volum ridicat au fost interesați să vândă sau să aștepte pe parcursul săptămânii curente

Adriansyah | Adobe Stock

Revenirea peste noapte a prețului Bitcoin deasupra pragului de $50,000 a inspirat una dintre cele mai mari adrese de BTC să adauge crypto-monede de încă $137 de milioane.

Datele furnizate de BitInfoCharts, unealta de monitorizare on-chain, evidențiază cum o entitate a cumpărat dip-ul cum n-a făcut-o nimeni altcineva.

Bitcoin: A treia cea mai mare adresă a ajuns la $6 miliarde HODL, după o achiziție de 2,7K BTC
Bitcoin: Numărul de monede BTC deținute de a treia cea mai mare adresă | BitInfoCharts

Balena care a cumpărat dip-ul de $137 de milioane

După ce a devenit un obicei să cumpere des, încă de când BTCUSD tranzacționa $69,000 luna trecută, proprietarul adresei a ridicat ștafeta și mai sus printr-o singură achiziție de 2,700 de monede BTC – care situează totalul portofelului la 118,017 Bitcoin.

Această cumpărare eclipsează tranzacțiile precedente: după cum a evidențiat și Venturefounder, adresa a ajuns în prezent la un record istoric din punct de vedere al numărului de monede BTC acumulate.

Acesta este oficial cel mai mare număr de monede Bitcoin deținute vreodată de această adresă: 118,017 BTC. În total, balena s-a folosit de $2,5 miliarde pentru a cumpăra BTC, la un cost mediu de $21,160

A doua cea mai mare sumă de monede BTC pe care a deținut-o a fost în luna Iulie 2021, când prețul era $30K

Chiar dacă nu există dovezi indiscutabile că adresa este deținută de un investitor privat, Venturefounder a adăugat că activitatea acesteia seamănă cu cea a unei corporații, precum un exchange sau un fond de investiții.

Multe achiziții strategice și vânzări ale raliurilor. Pe lângă toate astea, un trend clar de acumulare pe termen lung

Tranzacțiile recente ale adresei#3 | BitInfoCharts

Profiturile din piața Altcoin îi fură BTC-ului fața

După cum am raportat într-una din ultimele analize tehnice, opiniile participanților la piață rămân împărțite asupra întrebării avem un bottom în piața Bitcoin sau urmează altă scădere?

Un bounce puternic al monedelor Altcoin îi face pe investitori să creadă că un Altseazon, sub o formă sau alta, ar putea să apară în piață în timp ce Bitcoin consolidează după scădere.

Ethereum s-a apreciat cu 13% în ultimele două zile, depășind BTCUSD din punct de vedere al performanței. Acest lucru se datorează parității ETHBTC, care are un trend ascendent puternic.

ETHBTC, timeframe de o săptămână | Binance

Datele furnizate de tradingview și Binance confirmă faptul că ETHBTC a tranzacționat ieri cel mai înalt nivel din ultimii ani.

Cea mai bună perioadă pentru a cumpăra monede Altcoin? Probabil săptămânile acestea – susține Michael van de Poppe, într-un mesaj postat azi pe twitter, adăugând faptul că Bitcoin a stabilit deja un bottom local

Exit mobile version