Bitcoin țintește a treia închidere săptămânală peste $60,000. Ethereum stabilește noi recorduri

ETH ajunge să tranzacționeze un nou maxim, oferindu-le monedelor Altcoin un moment de strălucire, pe măsură ce Bitcoin consolidează chiar sub nivelul minim al închiderii lunare, prezis de PlanB

Konohanj | Adobe Stock

Bitcoin a păstrat pragul de $61,000 în timp ce piețele tradiționale au intrat în weekend, fiind ajutat de cumpărătorii agresivi de pe Coinbase, care au trimis prețul la maximul ultimelor zile.

Bitcoin țintește a treia închidere săptămânală peste $60,000. Ethereum stabilește noi recorduri
BTCUSD, timeframe de 4 ore | FTX

Bitcoin: Cumpărătorii de pe Coinbase intră în peisaj

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea BTCUSD se află într-o perioadă de consolidare la $62,000, după o sesiune asiatică corectivă, care însă n-a invalidat support-ul de la $61,000.

Pe parcursul zilei de vineri, 29 Octombrie, activul digital s-a bucurat de o performanță crescută, ținând cont de faptul că piața bursieră din Statele Unite a avut parte de o sesiune bullish, care a urcat prețul BTC către închiderea minimă pe care PlanB a prezis-o pentru luna Octombrie.

După cum au evidențiat și analiștii tehnici, Coinbase a fost exchange-ul pe care s-au desfășurat cele mai multe ordine de cumpărare.

Observăm cumpărători agresivi pe Coinbase chiar acum – a precizat William Clemente

BTCUSD, volum de cumpărare pe Coinbase | @WClementeIII

Între timp, un alt trader popular al sferei crypto twitter, Pentoshi, a observat ordine de vânzare în altă parte a graficului – specific din partea unei balene care a vândut peste 1,000 de BTC, în loturi de câte 20 – 30 de monede.

Asta nu face decât să ne dovedească cât de lichidă este piața – a spus Pentoshi

Atât închiderea săptămânală, cât și cea lunară, vor avea loc duminică, 31 Octombrie – eveniment care va reprezenta o sursă de interes pentru participanții la piață. PlanB a preconizat o închidere peste $63,000 pentru aceste lumânări, însă în cel mai rău caz, prețul activului digital ar putea să închidă pentru a treia săptămână la rând peste $60,000.

Capitalizarea Altcoin stabilește un nou ATH

Pentru mulți investitori, capitalizarea pieței Altcoin a fost singura care a contat pe parcursul săptămânii curente.

De exemplu, capitalizarea totală a Ethereum a ajuns ieri la $525 de miliarde, împreună cu un maxim local de $4,450 pentru ETHUSD. În tot acest timp, valoarea totală a crypto-monedelor, excluzând Bitcoin, a ajuns la $1,47 de trilioane.

Capitalizarea monedelor Altcoin | tradingview
Exit mobile version