Bitcoin pierde $50,000. Prețul activului digital oferă o reducere consistentă

Unii analiști sunt de părerea că Bitcoin nu datorează nimănui nicio corecție de la nivelurile actuale - mai ales acum că piețele crypto-valutare s-au mai stabilizat puțin

fox17 | Adobe Stock

Bitcoin încearcă în continuare să cucerească nivelul cheie de $50,000, iar taurii au de susținut o luptă acerbă – într-un nivel de rezistență care se află la un preț de o importanță monumentală pentru BTCUSD.

Bitcoin revine la rezistența de la 50k - piața începe să nu mai creadă într-o corecție
BTCUSD 1h – Top-ul de la $50,000 | Bitstamp

Este oare prea târziu pentru un Bitcoin ieftin de-ți vine să-l iei?

Bitcoin a făcut o mică corecție în ultimele 24 de ore, în zona de $47,000 – iar acum acțiunea se petrece în jurul nivelului de $47,500. De văzut pentru cât timp rămâne în rază, înainte să hotărască o direcție clară.

Pentru traderul și analistul Rekt Capital, comportamentul actual al BTC a avut mult context istoric: prima extensie a Bitcoin peste $50,000, din Februarie 2021, a implicat o bază de consolidare pe care prețul a construit-o în zona de $48,500.

BTC retestează această zonă venind dintr-un trend crescător, la fel cum a făcut-o în aceste două ocazii, la începutul anului 2021 – a comentat traderul

În timp ce eșecul Bitcoin de a cuceri rapid $50,000 – i-a dezamăgit pe holderi – o parte dintre analiști au fost clari când au indicat că ocaziile foarte bune de cumpărare au fost și au trecut deja:

Am avut 3 luni pentru a acumula BTC ieftin. Fundamentele doar s-au întărit în tot acest timp – a susținut William Clemente III

Piața nu vă datorează nicio corecție acum

Cardano dă fum Altcoin-urilor majore

Starea de incertitudine a pieței Bitcoin s-a transferat între timp către majoritatea monedelor Altcoin, doar ADA fiind o excepție de la regulă.

Ethereum, Binance Coin și Ripple au fost puse în așteptare în ultimele 24 de ore: pe măsură ce piețele se bazau pe indicii noi, oferite de BItcoin, cu privire la următoarea mișcare.

Summit-ul de la Jackson Hole, la care urmează să participe Rezerva Federală – are scopul principal de a furniza informații despre politica și măsurile legate de amenințările coronavirus. Ar putea fi aceasta scânteia care influențează sentimentul piețelor în zilele următoare?

Exit mobile version