Bitcoin: maxim la $57,800 într-o încercare de a depăși rezistența lunii Februarie

Taurii cumpără fiecare dip pe măsură ce citiți aceste rânduri - și drept rezultat, prețul stabilește vârf după vârf în anticiparea unui Q4 exploziv

Dan74 | Adobe Stock

Bitcoin a continuat să pedepsească urșii chiar și pe parcursul sesiunii americane de astăzi, după ce prețul a respins la una dintre rezistențele lunii Mai.

Bitcoin: maxim la $57,800 într-o încercare de a depăși rezistența lunii Februarie
BTCUSD, timeframe de o zi | Bitstamp

Bitcoin flirtrează cu $58,000

Datele colectate de tradingview și Bitstamp arată cum BTCUSD tranzacționează la $57,400 la data redactării acestui articol, după ce prețul a stabilit un maxim local la $57,800 – cel mai înalt nivel din 10 Mai, până astăzi.

Astfel, Bitcoin a reușit într-un mod eficient să anuleze complet impactul pe care interdicția impusă de China l-a avut asupra prețului și asupra distribuției ratei de hash în jurul globului.

În timpul unei sărbătoriri a creșterii în rândul analiștilor tehnici, predicțiile se concentrează pe o continuare a trendului ascendent, până la un preț compus din șase cifre.

Toate modelele sugerează că BTC va stabili un vârf mult peste $100,000 în acest ciclu – a comentat traderul și analistul Rekt Capital

Chiar și la prețul curent, BTCUSD a costat mai mult de atât doar 38 de zile, considerând întreaga acțiune a prețului – a subliniat Anthony Pompliano, cofondator Morgan Creek Digital.

Șocul de supply al monedelor Bitcoin devine tot mai popular

Factorul acesta ar putea fi susținut de o atmosferă macroeconomică unică, care să pluseze povestea Bitcoin se găsește într-o cantitate finită – conform Bloomberg.

Într-una din ultimele serii de mesaje bullish postate pe twitter, Mike McGlone, strateg senior pentru Bloomberg Intelligence, a evidențiat frământările investitorilor față de politicile fiscale din Statele Unite.

Supply-ul Bitcoin, aflat în scădere, comparat cu datoria Statelor Unite, aflată în creștere | @mikemcglone11

Ținând cont de creșterea continuă a datoriilor pe care Statele Unite le are de plătit și creșterea îngrijorării față de faptul că nu sunt capabili să le plătească – Bitcoin ar putea intra într-o fază unică în Q4 2021, pe măsură ce piețele prind tot mai multă încredere în faptul că liniile de cod definesc supply-ul limitat al monedei – a transmis McGlone

Drama din jurul limitării capacității de îndatorare ar putea să se întoarcă împotriva fondurilor care refuză să aloce investiții în Bitcoin

Exit mobile version