Bitcoin peste $61,000. Prețul a crescut $5,000 în 3 ore, în urma volatilității crescute

Bitcoin a avut din nou o surpriză pregătită pentru participanții la piață, chiar atunci când aceștia începeau să creadă că pragul de $60,000 va fi pierdut

fox17 | Adobe Stock

Bitcoin a avut parte de o altă creștere interesantă în 28 Octombrie, de la $59,000, până peste $61,000, în numai două ore.

Bitcoin peste $61,000. Prețul a crescut $5,000 în 3 ore, în urma volatilității crescute
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Bitcoin abandonează urșii 🐻

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea BTCUSD suferă o ușoară corecție, în urma stabilirii unui maxim local la $63,000.

Stabilirea acestui maxim vine la doar o zi după ce prețul activului digital a realizat una dintre cele mai ciudate acțiuni vizibile pe grafic, joi seara, când a crescut cu $5,100, de la $57,400 – până la $62,500. Volatilitatea extremă a fost menită să lichideze traderii cu poziții de levier mult prea mare.

Însă, după cum am raportat într-una din fostele analize, analiștii tehnici nu au fost impresionați de această scădere, ba chiar unii și-au ridicat target-urile pe termen lung.

La data editării acestui articol, Bitcoin fluctuează la $61,500, în urma stabilirii unui maxim local la $63,000, pe FTX. Rata de funding a rămas într-o zonă scăzută, indicând faptul că mișcarea volatilă și-a făcut treaba.

Cățeii domină monedele Altcoin

Monedele Altcoin s-au apreciat odată cu Bitcoin pe parcursul ultimelor sesiuni. Crypto-monedele din Top 10 au avut un procent similar de câștig cu cel al BTC în toată această perioadă.

Dacă privim câștigurile din ultima săptămână, Shiba Inu este fără dubii moneda care domină acest capitol, cu o creștere de 170% pe parcursul ultimelor 7 sesiuni.

În cele din urmă, lumina reflectoarelor a trecut pe Dogecoin, care a primit atenția necesară din partea investitorilor, odată ce cumpărătorii au decis să marcheze profit din piața SHIB.

Evoluția Dogecoin | CoinMarketCap
Exit mobile version