Bitcoin: A treia cea mai mare adresă a cumpărat peste 200 BTC la $62,000

Balenele se comportă în mare măsură ca în Bull Market-ul anului 2017, conform unui research, pe măsură ce prețul Bitcoin consolidează

pickup | Adobe Stock

Balenele Bitcoin intră din nou pe scenă, odată cu volatilitatea crescută a sesiunii de astăzi. Datele sugerează că entitățile cu multe monede se comportă într-o manieră specifică piețelor bullish.

Conform blockchain.com, unealta de monitorizare on-chain a adreselor, în 16 Noiembrie, a treia cea mai mare adresă din punct de vedere al numărului de monede BTC pe care le deține, și-a mărit expunerea cu încă 207 Bitcoin.

Balenele cumpără dip-ul

Chiar dacă a scăzut 8% pe parcursul sesiunii de astăzi, Bitcoin rămâne o opțiune solidă de cumpărare pentru cei mai mari investitori.

Una dintre cele mai mari adrese de BTC, specific a treia, care are o balanță de 108,528 de monede BTC, a adăugat astăzi echivalentul a $13 milioane în balanță, la prețul de $62,000 per monedă.

Până acum, această adresă și-a mărit expunerea cu 635 BTC în luna Noiembrie – a subliniat Wu Blockchain într-un mesaj

Balanța curentă a acestei adrese este de 108,528 de monede BTC și profitul nerealizat e de $4,6 miliarde

Un asemenea comportament din partea balenelor este destul de obișnuit în timpul unui Bull Market, după cum au evidențiat și datele blockchain în vârfurile ciclurilor precedente.

Din punctul meu de vedere, balenele și jucătorii mari de obicei își protejează investițiile în Bitcoin atunci când transferă monede pe exchange-urile de derivate și adoptă poziții de short, după care cumpără mult BTC la bottom-ul prețului – a explicat unul dintre contribuitorii CryptoQuant, în raportul publicat astăzi

Acest comportament a fost evident în timpul ultimului Bull Run, din 2017, când indicatorul All Exchanges to Derivative Exchanges a creat multiple vârfuri iar prețul a avut parte de o creștere după fiecare. Acum, în timpul Bull Run-ului curent, acest indicator a realizat patru vârfuri, lucru care indică faptul că balenele cumpără și își protejează monedele în mod continuu

Bitcoin: A treia cea mai mare adresă a cumpărat peste 200 BTC la $62,000
Balenele Bitcoin își protejeazăinvestițiile în piața de derivate | CryptoQuant

Acțiunea prețului Bitcoin rămâne conservativă

După cum am raportat la începutul săptămânii, holderii pe termen lung au început să-și reducă cantitatea netă de monede BTC, începând de luna aceasta.

În faza numită distribuție, fenomenul care, istoric vorbind, a acompaniat cele mai vorace episoade ale acțiunii bullish a prețului, pot fi observate și pe parcursul lunii Noiembrie 2021.

Mulțumită unui volum ridicat de cumpărare la $62,000, prețul și-a revenit repede peste pragul psihologic $60K, după o scădere frugală sub acesta. Whalemap sugerează că activul digital ar face bine să păstreze $62K pe post de support.

Exit mobile version