Bitcoin stabilește un nou All Time High la $69,000, după o creștere de $3,500 în 45 de minute

Ethereum copiază acțiunea prețului BTC și stabilește, de asemenea, un nou maxim. Activele digitale renunță la planurile pe care analiștii le aveau, privind o potențială corecție

palmpw | Adobe Stock

Bitcoin a surprins pe toată lumea în 10 Noiembrie, odată ce acțiunea prețului a avut parte de o creștere abruptă.

Bitcoin stabilește un nou All Time High la $69,000, după o creștere de $3,500 în 45 de minute
BTCUSD: niveluri de interes | Pentoshi

Bitcoin și Ethereum cresc fără oprire

Datele colectate de tradingview și Coinbase afișează paritatea BTCUSD stabilind un maxim local la $69,200, în urma unei creșteri subite, de $3,500, în numai 45 de minute.

În urma unei mișcări foarte asemănătoare cu cea de săptămâna trecută, Bitcoin nu numai că a părăsit trendul descendent de pe timeframe intraday, dar a și stabilit un nou maxim, peste $68,500, ATH-ul înregistrat cu doar o zi în urmă.

La data editării acestui articol, activul digital se afla într-o etapă plină de volatilitate și este foarte probabil ca taurii să încerce din nou să atace pragul psihologic de la $70,000, odată ce episodul de consolidare sub rezistență ia sfârșit.

Nu se mai oprește din crescut – a transmis Pentoshi într-un mesaj pe twitter

Nu oferă nicio scădere, doar un trend ascendent pentru BTC și ETH încă de când valora $40,7K, cu o singură perioadă scurtă de consolidare. Vor avea urșii vreodată dreptate?

Mesajul său a fost însoțit de un grafic care eticheta zona $40,000 drept ultima scădere pentru totdeauna, ținând cont de faptul că Bitcoin se află acum în price discovery, fără nicio rezistență deasupra.

ETH copiază Bitcoin cu noul maxim

Ethereum, Binance Coin și Ripple sunt doar câteva dintre monedele care au întors trendul descendent local pentru a avea parte de un nou val de creștere.

ETHUSD și-a croit singur drum pentru a stabili un nou maxim la $4,870, apropiindu-se și mai mult de $5,000 – nivelul rotund pe care cumpărătorii își doresc să-l depășească.

ETHUSD: zona principală de support | Pentoshi
Exit mobile version