Bitcoin: analiștii se îndoiesc că prețul va testa $50K. Urmează o altă corecție?

Chiar dacă nivelul de ATH se află la $65,000 - Bitcoin nu a reușit niciodată să închidă o lumânare săptămânală peste pragul de $60K - iar această neputință indică din nou spre o posibilă întoarcere a trendului, conform ultimelor avertismente din partea analiștilor

hitdelight | Adobe Stock

Bitcoin a stabilit nivele noi de support în 14 Octombrie, după o altă poveste de succes care a rezultat într-un maxim local la $60,000.

Bitcoin: analiștii se îndoiesc că prețul va corecta la $50K. Urmează o altă corecție?
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Bitcoin realizează un dip sub $57,000

Datele colectate de tradingview și FTX imortalizează paritatea BTCUSD printr-o cerere crescută a cumpărătorilor, la $56,600, la data editării acestui articol.

Mișcările au mimat prima încercare a activului digital de a depăși rezistența de la $58,000, în luna Februarie – când a realizat mai multe încercări, intercalate de perioade de consolidare – pentru ca în cele din urmă să stabilească maximul de la $65,000.

În ciuda indicatorilor on-chain care arată că Bitcoin poate avea un succes enorm în Q4 2021 – sentimentul investitorilor a fost la fel de bullish și de data aceasta.

Este foarte probabil ca Bitcoin să continue să crească până în zona de All Time High – a transmis Michaël van de Poppe într-un mesaj postat pe twitter

O creștere impresionantă de la $54K. Mă îndoiesc că vom avea o testare a zonei de $50K

Cimentarea support-ului de la $50,000 – pentru a doua oară în 2021 – ar putea forma o traiectorie clară și un semnal pe măsură pentru holderii care se așteaptă de la anul curent să fie unul exploziv.

În orice caz, pentru Rekt Capital, piața a oferit și motive de îngrijorare pe parcursul săptămânii curente. Privind dintr-o perspectivă mai largă, BTCUSD nu a reușit să satisfacă o închidere a lumânării de o săptămână peste $60,000 – iar o repetare a acestei lipse de performanță nu va face decât să copieze ultima corecție.

Bitcoin nu a reușit să închidă nicio lumânare Weekly peste $60K | @rektcapital

Situația curentă îi lasă pe tauri să repare acest lucru până duminică, pentru a nu repeta istoria. Ținând cont de faptul că o decizie asupra ETF-ului Bitcoin futures ar putea apărea până luni, cumpărătorii trebuie să se grăbească.

Creșterea Polkadot reînvie piața monedelor Altcoin

Între timp, monedele Altcoin s-au bucurat de o perioadă de respiro față de descreșterea în raport cu BTC.

O excepție exemplară a făcut Polkadot, care a beneficiat de o creștere de 28% în ziua în care a anunțat faptul că licitațiile parachain vor începe de luna viitoare – o facilitate pe care dezvoltatorii o pregătesc de mai bine de cinci ani.

DOTUSD, timeframe de o oră | FTX
Exit mobile version