Bitcoin: analiștii țintesc $85,000 și un Q4 2021 cât se poate de exploziv

Nimic nu ar putea determina prețul BTCUSD să sufere o altă scădere semnificativă, cu excepția unor evenimente cu adevărat negative, spune FilbFilb, pe măsură ce piața se așteaptă la o altă creștere

el_caro | Adobe Stock

Bitcoin va tranzacționa cel puțin $85,000 în al treilea trimestru al anului acesta (Q4 2021) – și ar putea trece bine de tot peste pragul de $100,000, conform noilor analize.

În ultima actualizare postată pe blogul lor, platforma de tranzacționare DecenTrader a dezvăluit un target impresionant pentru prețul BTCUSD, pe termen mediu.

Bitcoin: analiștii țintesc $85,000 și un Q4 2021 cât se poate de exploziv
Bitcoin a consolidat între $44,000 și $50,000 în ultima lună | DecenTrader

Următoarea oprire pentru Bitcoin: $85,000

Chiar dacă prețul activului digital a fost menținut sub $50,000 pe parcursul săptămânii curente, uneltele de monitorizare on-chain au determinat analiștii tehnici să aibă o perspectivă bullish asupra prețului și acțiunii sale.

FilbFilb, analist al DecenTrader, nu face excepție de la acest caz: el spune că prețul nu va depăși doar ATH-ul stabilit curent la $65K – ci că prețul se va tranzacționa peste $100,000 până la finalul anului.

Observând semnalele bullish pe termen scurt și mediu, oferite de uneltele de monitorizare, Bitcoin s-ar putea pregăti de o creștere până la $85,000, înainte de a sparge bariera psihologică de la $100,000 – a concluzionat analistul

Astfel, vom avea un Q4 2021 cât se poate de exploziv

După cum am raportat la începutul lunii Septembrie, performanța prețului Bitcoin s-a lăsat așteptată de statisticile fundamentale ale rețelei și de datele oferite de uneltele de monitorizare on-chain. 

Ca o concluzie logică a acestui proces, un squeeze în sens ascendent ar putea caracteriza lunile care au rămas din anul curent, similar cu finalul anului 2020. În orice caz, de data aceasta, prețul Bitcoin va fi tranzacționat la un nivel mult mai mare față de dolarul american.

Dacă prețul tranzactionează în direcția în care ne așteptăm să o facă pe parcursul următoarelor săptămâni, atunci prima țintă importantă este nivelul 1,618 Fibonacci – de la $85,000

Nu suntem de părere că acesta va fi maximul pe care BTC poate să-l tranzacționeze, însă ar putea reprezenta o rezistență majoră înainte de a atinge $100,000 – a mai adăugat FilbFilb

Indicatorul Predator, pe timeframe de 3 zile – arată o continuare bullish a trendului | DecenTrader

Monedele Altcoin nu împărtășesc același optimism

Bitcoin se tranzacționează în jurul a $47,000 la data editării acestui articol, având parte de o volatilitate redusă pe parcursul ultimelor sesiuni de tranzacționare.

Majoritatea monedelor Altcoin au avut parte de retrageri ale prețului în ultimele zile, excepție făcând Shiba Inu, însă investitorii au fost nemulțumiți de activele digitale din Top 10, pe măsură ce acestea au suferit pierderi procentuale mai mari decât Bitcoin.

Exit mobile version