Bitcoin: Balenele plănuiesc să cumpere mai sus, pe măsură ce deblocarea Mt Gox sperie piața

Balenele și-au ajustat mai sus ordinele de cumpărare pentru BTC, pe măsură ce acțiunea prețului pare să-i plictisească pe cei care caută o continuare a trendului bullish

Eddie Cloud | Adobe Stock

Bitcoin n-a arătat niciun semn că ar putea să spargă rezistența pe parcursul sesiunii de astăzi, 23 Noiembrie, în timp ce spectrul exchange-ului Mt. Gox s-a întors pentru a bântui acțiunea prețului.

Bitcoin: Balenele plănuiesc să cumpere mai sus, pe măsură ce deblocarea Mt Gox sperie piața
BTCUSD. timeframe de o oră | FTX

Mt. Gox face valuri, chiar dacă plățile întârzie

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea BTCUSD încearcă un alt proces de întoarcere a trendului, inițiativă care a stabilit un maxim local la $58,000, pe parcursul zilei de astăzi.

Revenirea la $55,300, zona unde prețul găsește momentan support, vine odată cu evenimentele din cadrul procesului de reabilitare al Mt. Gox, despre care reprezentanții au publicat inițial în 16 Noiembrie.

În cadrul anunțului, administratorul Nobuaki Kobayashi a confirmat faptul că planurile devin finale și închegate, ceea ce înseamnă că 141,000 de monede BTC, aflate momentan în custodie, vor fi în curând distribuite.

Administratorul de reabilitare va efectua rambursări către creditorii de reabilitare care dețin cereri de reabilitare, în conformitate cu planul de reabilitare

Creditorii de reabilitare vor fi anunțați asupra detaliilor necesare, procedurilor și suma plăților

În timp ce detaliile rezolvării situației Mt. Gox sunt demult știute, piața, care este deja destul de fragilă, ar putea să fie și mai afectată din cauza acestor știri. Conform sentimentului afișat de Indexul Fear& Greed, ceea ce era un sentiment neutru cu doar o zi în urmă, s-a întors din nou în zona de frică, măsurând valoarea 33/100 la data editării acestui articol.

Bitcoin: Indexul Fear& Greed | coinglass

Pentru lumânarea lunară e aceeași afacere

Dacă facem un pas înapoi și privim lucrurile dintr-o macro perspectivă, observăm și ce a evidențiat Rekt Capital într-unul din mesajele sale postate pe twitter: și anume că Bitcoin se comportă cât se poate de rezonabil pe acest timeframe.

După ce Octombrie a realizat cea mai înaltă închidere din toate timpurile pe timeframe-ul de o lună, piața s-a hotărât că cel mai bine ar fi să testeze din nou support-ul lunii precedente.

După cum s-a obișnuit pe parcursul perioadelor corective, investitorii cu volum mare de pe exchange-uri păreau că pariază pe faptul că prețul își va reveni.

Un lucru pe care l-a evidențiat și Charles Edwards, CEO și manager al Capriole, nivelurile de support ale activului digital par să crească, în timp ce prețul pare că nu ajunge să le umple.

Balenele de pe Bitfinex își măresc din nou zona de cerere – a spus traderul printr-un mesaj, însoțit de un grafic care afișează $54K ca fiind zona de interes, în loc de $50K

BTCUSD: niveluri de interes ale investitorilor | @caprioleio
Exit mobile version