Bitcoin în Bear Market? Acțiunile Pfizer cresc datorită panicii create de varianta Nu

Acțiunea prețului BTC s-a stabilizat ușor, după ce a pierdut aproape $6,000 în prima parte a zilei. Așa s-au creat, în 26 Noiembrie, primii câștigători și pierzători ai variantei Nu

Monika Wisniewska | Adobe Stock

Bitcoin și-a potolit scăderea odată cu deschiderea sesiunii americane din 26 Noiembrie, pe măsură ce investitorii rămân îngrijorați cu privire la noua variantă a virusului respirator, care a cauzat panică în toate piețele.

Bitcoin în Bear Market? Acțiunile Pfizer cresc datorită panicii create de varianta Nu
BTCUSD, timeframe de un minut | Binance

Pfizer are de câștigat pe măsură ce panica se instaurează

Datele colectate de tradingview și Binance arată cum BTCUSD a găsit un nivel intermediar de support la $53,500.

În cele din urmă, prețul activului digital a beneficiat de o creștere de $1,300, până la $54,800, unde a întâmpinat o rezistență locală, pe care ar putea să o testeze mai târziu. La data editării acestui articol, prețul BTC fluctuează la $54,200.

Atât activele digitale cât și cele tradiționale au fost scuturate pe parcursul sesiunii de astăzi, din cauza proliferării unei noi variante a virusului respirator. Varianta se numește Nu, provine din Africa de Sud, iar internetul spune deja că reprezintă o problemă serioasă.

Pfizer, unul dintre cei mai cunoscuți producători ai serului care combate virusul respirator, a avut parte de o creștere de 8% față de închiderea de ieri. Pentru contrast: de la deschiderea Wall Street, S&P 500 e în prezent cu 2,8% mai jos.

Prețul acțiunilor Pfizer | tradingview

Cei care au fost martori la evenimentele din Martie 2020 probabil că vor găsi familiar următorul scenariu: există o posibilitate ca Bitcoin să abandoneze circuitul pe care l-a avut până acum și să se conformeze celorlalți indici importanți, precum S&P 500 sau DXY.

Scăderea sub $54,000 a fost acompaniată de un cocktail de știri din partea unor surse mainstream, precum CNBC sau Bloomberg, care spuneau că Bitcoin a intrat într-un teritoriu de Bear Market.

Hai să vedem cum închide lumânarea de o zi – a transmis Rekt Capital într-un mesaj cât se poate de simplu

Bitcoin: Volumul tranzacțiilor ajunge la un nou All Time High

Totuși, merită menționat faptul că în rândul participanților la piață sunt foarte puține semne că aceștia au un bias bearish

Încă suntem peste $50K. Pe bune. De ce vă dați așa răniți? – a spus Loops pe un ton mai rece

Chiar dacă minimele sesiunii de astăzi n-au mai fost tranzacționate de la mijlocul lunii Octombrie, per total, performanța activului digital în Q4 2021 rămâne nu doar profitabilă – ci și aliniată în totalitate cu celelalte cicluri bullish ale pieței.

În timpul panicii care s-a instaurat asupra pieței, Kevin Rooke a venit cu o serie de date care etichetează 25 Noiembrie drept ziua cu cele mai mari tranzacții on-chain din istoria crypto-monedei.

Bitcoin a stabilit ieri un alt ATH pentru volumul de tranzacții, cu o valoare totală de $36,5 miliarde, trimisă on-chain

Bitcoin: Volumul tranzacțiilor | @kerooke
Exit mobile version