Bitcoin: Consolidarea prețului ar putea lua sfârșit, pe măsură ce Ethereum și Polkadot stabilesc un nou ATH

Monedele alternative se bucură de creșteri pe întreaga planșă, în timp ce BTCUSD consolidează sub zona de maxim

REDPIXEL | Adobe Stock

Bitcoin are toate șansele să-și continue trendul ascendent, conform ultimelor analize. În timpul sesiunii de astăzi, prețul activului digital a avut o creștere de 6,12% de la minim la maxim, unde a întâmpinat rezistență la $64,400, până la data editării acestui articol.

Bitcoin: Consolidarea prețului ar putea lua sfârșit, pe măsură ce Ethereum și Polkadot stabilesc un nou ATH
BTCUSD: structură cu niveluri de interes | Pentoshi

Cumpărătorii urmăresc support-ul de la $62,500

Datele colectate de tradingview arată că paritatea BTCUSD a beneficiat de cea mai bună sesiune de tranzacționare din ultima săptămână, ținând cont și de faptul că investitorii au încredere că prețul va stabili în curând noi maxime.

În 2 Noiembrie, prețul BTC a ieșit în sens ascendent dintr-un canal lateral de consolidare, stabilind o creștere de $2,000 în numai două ore.

Țintind un breakout deasupra zonei de maxim de la $67K, Pentoshi, un popular trader și analist al sferei crypto twitter, este de părere că nivelul $62,500 ar putea fi ultima oportunitate a investitorilor de a cumpăra dip-ul.

Orice retragere a prețului la $62,500 reprezintă o oportunitate bună de a cumpăra – le-a transmis urmăritorilor săi

Graficul indică faptul că perioada de consolidare e pe sfârșite și prețul ar putea să intre din nou într-un trend ascendent

BTCUSD: structură cu niveluri de interes | Pentoshi

Încrederea investitorilor se bazează într-un mod deosebit pe sesiunea americană de tranzacționare, mulțumită performanței crescute pe care aceasta a avut-o pe parcursul lunii Octombrie. TechDev spune că prețul ar putea să mărșăluiască rapid către maximul de la $67,000.

Ethereum, cea mai mare monedă Altcoin din punct de vedere al capitalizării, a beneficiat de stabilirea unui nou punct de maxim peste $4,500, la doar câteva zile după ce a înregistrat un alt record.

ETHUSD, timeframe de o oră | FTX

Pe de altă parte, monedele din Top 10 au fost conduse de Polkadot, care a avut cea mai mare creștere: 27,7% în ultimele două sesiuni de tranzacționare.

Bitcoin pare pregătit să-și înceapă creșterea către $84K

Bitcoin și-a atins pragul worst case scenario, preconizat de PlanB pentru luna Octombrie. Dacă se dovedește că analistul are dreptate până la capăt, atunci activul digital ar trebui să tranzacționeze pragul de $100,000 în Noiembrie.

Exit mobile version