Bitcoin consolidează la $60,000. Nivelul crucial de support e pus la încercare de vânzători

Acțiunea prețului BTC rămâne indecisă într-o zonă de consolidare, pe măsură ce activul digital fluctuează în jurul pragului $60K

Ink Drop | Adobe Stock

Prețul Bitcoin a făcut din nou un bounce de la $58,500, pe măsură ce sesiunea de tranzacționare a continuat printr-o acțiune choppy, care le cauzează traderilor dureri de cap.

Bitcoin consolidează la $60,000. Nivelul crucial de support e pus la încercare de vânzători
BTCUSD, timeframe de un minut | FTX

Analiștii: Acesta nu e adevăratul Bear Market al Bitcoin

Datele colectate de tradingview arată cum paritatea BTCUSD și-a revenit abrupt după stabilirea celui de-al patrulea wick sub $59,000, în aproximativ 24 de ore.

$58,500 a fost desemnat de participanții la piață ca fiind un nivel important de support al cumpărătorilor, pe care trebuie să-l păstreze pentru a evita pierderi masive.

Fiind totuși într-o formă bună, prețul și-a revenit repede peste $60,000 după testarea support-ului, urmând ca mai apoi să tranzacționeze un maxim local la $60,850, pe FTX.

Adevăratul Bear Market al Bitcoin e la câteva luni distanță – a transmis Rekt Capital printr-un mesaj încurajator

Pe de altă parte, Pentoshi, un alt trader popular al sferei crypto twitter, prezice o întoarcere a prețului până la $62,000 – $63,000, în următoarele câteva zile.

Având în vedere că Bull Market-urile precedente încă reprezintă un subiect de discuție principal pe social media, TechDev a susținut că Bitcoin se comportă în 2021 exact cum se comporta în Bull Run-ul din 2017, doar că are o mică întârziere.

Acțiunea prețului continuă să rămână cu 5 – 8 zile în spatele anului 2017, încă din luna Iulie – a transmis TechDev printr-un mesaj, însoțit de graficul de mai jos

În cazul în care indicatorul Relative Strength Index (RSI), un factor cheie al ciclurilor bullish, își revine peste linia de trend pe care a invalidat-o săptămâna aceasta, un target de $80,000 – $90,000 rămâne foarte posibil până la finalul lunii Noiembrie.

Bitcoin: fractal 2017, alături de grafic 2021 | TechDev

Tesla recuperează. Monedele Altcoin păstrează liniștea

Acțiunea prețului constrânsă de un interval de consolidare – a fost prezentă și pe piața Altcoin.

Niciuna dintre activele alternative din Top 10 nu a afișat vreo mișcare semnificativă în sus sau în jos, pe parcursul ultimelor 24 de ore.

Ethereum a rămas lateral la $4,200, în timp ce alte crypto-monede s-au recuperat după scăderi de 10% – 15%.

Înainte de deschiderea sesiunii de tranzacționare din Statele Unite, Tesla părea pregătită să-și continue revenirea de la minimul stabilit luni, care a fost acompaniat de declinul Bitcoin și al altor monede.

TSLA, timeframe de o oră | NASDAQ
Exit mobile version