Bitcoin decide soarta pragului de $60,000 pe măsură ce închiderea săptămânală îi menține în priză pe traderi

Prețul Bitcoin ar putea să fluctueze în orice direcție la finalul acestei săptămâni, însă dacă prețul curent se menține - atunci activul digital ar putea să stabilească un nou record din punct de vedere al închiderii săptămânale

Wacomka | Adobe Stock

Bitcoin a aliniat un nivel de support crucial al pieței, în 23 Octombrie, în urma unor cantități mari de monede BTC pe care balenele le-au mutat din portofele offline – pe Binance

Bitcoin decide soarta pragului de $60,000 pe măsură ce închiderea săptămânală îi menține în priză pe traderi
BTCUSD, grafic cu nivele de support și rezistență | Rekt Capital

Bitcoin flirtează cu $60,000

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea BTCUSD a găsit, până la data editării acestui articol, support-ul necesar la $60,000 – după care s-a stabilizat cu $1,000 mai sus.

Prețul respectiv s-a dovedit a fi primul prag la care cumpărătorii și-au arătat interesul, după ce fostul nivel de ATH al lunii Aprilie, de la $65,000 – nu a putut fi transformat în support.

 

Chiar dacă majoritatea analiștilor păstrează o poziție bullish asupra pieței Bitcoin, graficul se pregătește de o închidere săptămânală cât se poate de interesantă.

Pentru Michaël van de Poppe, corecția care s-a desfășurat pe graficul activului digital – a fost cât se poate de normală. În cele din urmă, el și-a menținut în picioare target-ul de $250,000, ca potențială zonă de top pentru prețul monedei.

În altă ordine de idei, mai mulți participanți la piață sunt de părere că pozițiile supra expuse de long vor fi lichidate, înainte ca prețul să-și continue creșterea. În timpul stabilirii unui nou nivel de ATH, acestea i-au făcut pe investitori să se îngrijoreze, susținând faptul că prețul nu este sustenabil.

Anticiparea aprobării primului Bitcoin ETF, acoperit în monede BTC fizice, rămâne în continuare subiectul favorit al pieței – după cum spunea și BitBit, un trader popular al sferei crypto twitter.

BTCUSD, grafic realizat de @BitBitCrypto

Rezervele Binance au crescut subit

În timp ce balanța monedelor BTC de pe majoritatea exchange-urilor continuă să aibă un trend descendent, pe Binance s-a putut observa o anormalitate în urmă cu o zi.

Conform bybt, unealta de monitorizare on-chain, numărul monedelor BTC de pe Binance a crescut cu 50,000 într-o singură zi, ajungând la un total de 400,000.

Bitcoin: Balanța monedelor pe Binance | bybt.com

De obicei, aceste creșteri subite ale supply-ului de monede BTC, înseamnă că holderii doresc să-și vândă activele digitale.

Exit mobile version