Bitcoin fluctuează la $46,500. Rezervele BTC de pe exchange-uri – mai mici decât în Noiembrie 2020

Este o chestiune de dacă, nu când - pentru Bitcoin să aibă parte de un șoc de supply, care să forțeze acțiunea prețului în sens ascendent - conform analiștilor

mike.rungwit | Adobe Stock

Bitcoin a păstrat cu succes un Higher Low pe parcursul nopții dintre luni și marți, formând ceea ce analiștii tehnici numesc o potențială revenire a prețului.

Bitcoin fluctuează la $46,500. Rezervele BTC de pe exchange-uri mai mici decât în Noiembrie 2020
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Analiștii: Este timpul pentru un inevitabil șoc de supply pe piața Bitcoin

Datele colectate de FTX arată că paritatea BTCUSD a crescut cu peste 6% în ultimele 24 de ore, ajungând să retesteze rezistența locală de la $46,500 la data editării acestui articol.

Prețul activului digital a suferit ieri o scădere, înaintea unei creșteri bruște a volatilității care a stabilit pe FTX un minim local la $43,400. În urma păstrării cu succes a nivelului de support, cumpărătorii au reușit să împingă prețul înapoi în zona de rezistență.

Acesta ar putea fi un macro Higher Low pentru piața BTC. Zona a acționat și înainte pe post de support – a transmis Pentoshi, un trader popular din sfera crypto twitter

Am eliminat un Higher Low important al macro trendului descendent, după care prețul a crescut fără nicio retragere semnificativă săptămâni la rând. Atâta timp cât prețul se menține peste $41,000 – suntem într-un trend bullish. Bitcoin are un fel aparte de a arăta rău, după care surprinde pe toată lumea

Pentoshi a rămas precaut pe parcursul zilei de luni, gând la gând cu analiștii care spuneau că un Higher Low este necesar în structura graficului Bitcoin, pentru ca acesta să rămână bullish.

Rezervele de monede BTC de pe exchange-uri se îndreaptă către nivele foarte scăzute. Acesta este un semn că avem din ce în ce mai mulți holderi – a transmis Michaël van de Poppe într-un mesaj postat pe twitter

Inevitabilul încă așteaptă să se întâmple: un șoc de supply care să determine o creștere masivă a prețului, în urma căreia vom atinge numere mari de tot

BTC: All Exchanges Reserve | CryptoQuant

Datele colectate de CryptoQuant, firma de analiză on-chain, a confirmat că rezervele de BTC de pe exchange-uri au atins noi minime săptămâna aceasta, care nu s-au mai întâlnit de câțiva ani. Numerele sunt atât de mici încât le bat chiar și pe cele de la începutul Bull Market-ului din Noiembrie 2020.

Piața Altcoin crește împreună cu Bitcoin

Monedele alternative au avut pe parcursul sesiunii de astăzi o perspectivă mai bullish decât ieri, astfel încât toate crypto-monedele din Top 10 au reușit să stabilească o creștere de cel puțin 3%.

Creșterea pieței Altcoin a fost condusă de Solana și Polkadot, care au beneficiat împreună de o apreciere de peste 10% în ultimele 24 de ore.

Cea mai mare monedă alternativă, Ethereum, a reușit să recupereze pragul de $3,300, în ciuda faptului că prețul este cu peste 10% mai jos decât a fost cu 7 zile în urmă.

ETHUSD, timeframe de o oră | FTX
Exit mobile version