Bitcoin: Holderii care au cumpărat la $20K, refuză să vândă la All Time High, conform ultimelor date

Pentru mulți, ar putea fi tentant să-și tripleze investițiile și să marcheze profitul, însă cumpărătorii din Noiembrie 2020 rămân pe poziții, determinați să facă HOLD monedelor

Myst | Adobe Stock

Investitorii Bitcoin care au cumpărat la ATH-ul din 2017 sau chiar mai sus, în 2020, încă nu și-au vândut activele, spun ultimele date.

Conform Hodl Waves, o unealtă de monitorizare pusă la dispoziție de Unchained Capital, monedele care s-au mișcat cel puțin odată în ultimele 6 – 12 luni – reprezintă acum cea mai mare porțiune din supply-ul BTC.

Taurii Bitcoin se țin în frâu

În ciuda unor creșteri fabuloase și corecții la fel de puternice pe parcursul anului 2021, cei care au intrat în piață sau au adăugat pozițiilor după Noiembrie 2020, momentan refuză să vândă.

Hodl Waves, unealta care urmărește vârsta de distribuție a tranzacțiilor necheltuite (UTXO), arată că supply-ul controlat de holderii vechi de 6 – 12 luni a crescut de la 8,7% la începutul lunii Iunie, până la 21,4% în prezent.

În același timp, monedele păstrate pentru o perioadă de câțiva ani a scăzut foarte puțin, lucru care evidențiază că a avut loc o vânzare modestă a activelor și că, cu excepția grupului 6 – 12 luni, investitorii rămân ferm pe poziții.

Bitcoin: Holderii care au cumpărat la $20K, refuză să vândă la All Time High, conform ultimelor date
Bitcoin HODL Waves | unchained.com

Datele subliniază teoria prin care puțini proprietari de monede BTC intenționează să vândă la prețurile curente, chiar dacă acestea se află aproape de All Time High.

După cum am raportat, a început distribuția monedelor, efectuată de holderii pe termen lung, una dintre fazele caracteristice ale sfârșitului de Bull Market. Ultima dată când un astfel de eveniment a avut loc – a fost tot în Noiembrie, anul trecut.

Bull Market-ul va găsi mereu o cale

Între timp, alte numere care urmăresc monedele BTC mai vechi indică faptul că cele mai bătrâne mâini din sferă continuă să stea nemișcate.

După cum a evidențiat și William Clemente săptămâna aceasta, capitalizarea Bitcoin împărțită la mutarea anuală a monedelor, rămâne într-o zonă joasă, chiar dacă BTCUSD se află aproape de maxim.

Un repaus ridicata explicat Clemente – indică faptul că monedele vechi sunt cheltuite

Văzând un repaus atât de scăzut, înseamnă că monedele vechi rămân relativ dormante

Acest Bull Market, afișat de Bitcoin, încă mai are suficient spațiu de desfășurare, conform uneltei de monitorizare

Bitcoin: repausul ajustat în funcție de entități | Glassnode
Exit mobile version