Bitcoin: Holderii nu se grăbesc să-și vândă monedele după noile predicții de $500K per BTC

RHODL intră pe lista indicatorilor care cer și mai multă creștere pentru acțiunea prețului BTC, înainte ca piața să declare stabilirea unei zone de top

Myst | Adobe Stock

Investitorii Bitcoin vor rezista tentației de a-și vinde monedele pentru o perioadă mult mai lungă de timp iar Bull Market-ul va continua să se desfășoare – cel puțin asta spun ultimele analize.

Într-un mesaj postat pe twitter în 28 Octombrie, analistul Mitch Klee a livrat noi dovezi că Bull Market-ul curent este completat abia în proporție de 50%.

Indicatorul RHODL sugerează că urmează și mai multă creștere

Folosindu-se de indicatorul Realized HODL Ratio, creat de Philip Swift, Klee a arătat că graficul Bitcoin este departe de stabilirea unei zone clasice de top, datorită faptului că lipsesc semnalele care au oferit acest indiciu în Bull Market-urile precedente.

RHODL se bazează pe binecunoscuta unealtă HODL Waves, iar creșterea acestuia confirmă ritmul în care se menține un trend ascendent – însă oferă și semnalarea unei zone de maxim.

Raportul RHODL arată faptul că vânzătorii sunt extenuați și ne aflăm abia la jumătatea drumului – a spus Klee, în mesajul postat pe twitter

Bitcoin: Holderii nu se grăbesc să-și vândă monedele după noile predicții de $500K per BTC
Bitcoin: Realized HODL Ratio | @MitchKlee_

După cum am raportat într-una din fostele analize tehnice, RHODL este departe de a fi singurul indicator care sugerează că Bull Market-ul va continua. Alte surse, precum modelul Stock-to-Flow, creat de PlanB, spun că Bitcoin mai are cel puțin șase luni până să ajungă într-un punct de cotitură.

Prețul Bitcoin trebuie să fie suficient de sus pentru a șoca

Mesajul de mai sus a fost un răspuns al lui Mitch Klee pentru Pete Rizzo, editor al exchange-ului Kraken.

Într-un episod recent al emisiunii Best Business Show, un podcast realizat de Anthony Pompliano, Rizzo a spus că topurile ciclice sunt atacuri psihologice la adresa holderilor de Bitcoin.

Dacă Bitcoin vrea să stabilească o zonă de top, va trebui să-i convingă pe taurii care nu renunță la monede – să-și vândă activele digitale

Am încredere în abilitatea tehnologiei Bitcoin de a atrage vânzătorii înapoi în piață, iar prețul la care face acest lucru este mult mai mare decât cel pe care putem să-l estimăm, pentru că reprezintă un atac la adresa noastră

În mod dezinvolt, Rizzo a menționat că BTCUSD ar putea să stabilească o zonă de top între $300,000 și $500,000 – interval care chiar ar uimi.

Exit mobile version