Bitcoin: Indicatorul care a semnalat creșterea la $50K – Oferă din nou undă verde

Conform analiștilor, indicatorul Spent Output Profit Ratio (sau SOPR) - semnalează faptul că investitorii ar trebui să cumpere dipul oferit de BTC

24K-Production | Adobe Stock

Speculatorii Bitcoin au vândut în pierdere, însă săptămâna curentă s-a ivit o ocazie inedită de cumpărare, conform analiștilor.

Datele furnizate de DecenTrader arată că SOPR-ul a intrat în teritoriu negativ pentru prima dată în ultimele 6 săptămâni.

Bitcoin: Indicatorul care a semnalat creșterea la $50K - Oferă din nou undă verde
Spent Output Profit Ratio (SOPR) | DecenTrader

SOPR spune că dipul pe Bitcoin reprezintă o ofertă

Fiind un semnal clasic de cumpărare, SOPR-ul negativ implică faptul că vânzătorii de Bitcoin și-au vândut în pierdere monedele, așadar situația reprezintă o oportunitate pentru holderii pe termen lung de a profita de active digitale la preț redus.

Spent Output Profit Ratio a intrat ieri în teritoriu negativ, pe măsură ce speculatorii on-chain și-au vândut în pierdere monedele BTC – a spus Philip Swift într-un mesaj postat pe twitter

Structura seamănă foarte mult cu cea în care rata de funding a ultimelor luni i-a forțat pe investitori să vândă, realizând astfel o oportunitate de cumpărare pentru cei care au așteptat-o – a mai adăugat analistul DecenTrader

Vești bune pentru cumpărătorii Bitcoin

După cum am raportat ieri, studiile analiștilor tehnici au indicat faptul că scăderea de zilele trecute a fost cauzată de pozițiile futures și interesul mult prea ridicat, care a provocat o cascadă de lichidări odată ce traderii au început să fie forțați în afara pozițiilor de long.

După ce piața i-a scos din schemă pe acești investitori supra expuși, optimismul s-a instaurat din nou iar creșterile au început să apară pe piața Altcoin.

Pentru Whalemap, unealta de monitorizare on-chain, datele oferite de SOPR indică faptul că nivelele superioare ale graficului ar putea fi tranzacționate din nou.

SOPR în jurul valorii 1, într-un trend ascendent – înseamnă știri pozitive pentru cumpărători – au transmis reprezentanții Whalemap într-un mesaj postat pe twitter

Exit mobile version