Bitcoin la $63,000. Elon Musk e din nou cel mai bogat om din lume după creșterea acțiunilor Tesla la un nou ATH

Acțiunile Tesla depășesc pragul de $1,000 pentru prima dată, pe măsură ce graficul BTC găsește support-ul necesar la $62,400

ink drop | Adobe Stock

Prețul Bitcoin a stabilit ieri, 25 Octombrie, un maxim local la $63,700, după ce cumpărătorii au recăpătat controlul asupra pieței, lăsând în spate un weekend lipsit de volatilitate.

Bitcoin la $63,000. Elon Musk e din nou cel mai bogat om din lume după creșterea acțiunilor Tesla la un nou ATH
BTCUSD, timeframe de 15 minute | FTX

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum BTCUSD a avut parte de o creștere de 7,2% din 24 până în 25 Octombrie, după care prețul a avut o mică corecție de 2,5%, găsind support-ul necesar la $62,400.

Paritatea de tranzacționare a recuperat pierderile suferite din 20 până în 23 Octombrie, în urma stabilirii unui maxim local la $67,000.

După cum a devenit un obicei al lunii curente, prețul BTC a început să crească odată cu deschiderea sesiunii americane – iar până la data editării acestui articol, pragul de $64,000 – este următoarea țintă a cumpărătorilor.

Având în vedere și faptul că $60,000 a fost transformat cu succes în support, starea generală a analiștilor a rămas cât se poate de optimistă.

BTCUSD, grafic cu zone de rezistență și support | Rekt Capital

Se pare că Bitcoin a testat cu succes zona verde pe post de support – spunea Rekt Capital într-un mesaj postat pe twitter

Pentru Michaël van de Poppe, atâta timp cât Bitcoin rămâne peste $57,000, acțiunea prețului este în continuare bullish.

Cred că în cele din urmă vom avea parte de o perioadă de consolidare – sau vom continua momentumul bullish, însoțit de puțină acțiune laterală, înainte ca prețul să înceapă o altă creștere către $91,000 – a transmis van de Poppe în ultimul său video, postat pe YouTube

Tesla depășește Facebook și intră în Top 5 US Stocks

Bitcoin nu a fost singurul activ care a avut parte de o creștere aplaudată de participanții la piață. Acțiunile Tesla s-au bucurat de o apreciere semnificativă, pe măsură ce prețul acestora a depășit pragul de $1,000.

Elon Musk, CEO-ul firmei producătoare de mașini electrice, a beneficiat de o apreciere uriașă a averii sale până la $250 de miliarde. Între timp, mogulul sferei tehnologice a confirmat din nou faptul că deține monede BTC.

Primele 5 companii americane, ordonate după capitalizarea de piață și Graficul Tesla | companiesmarketcap.com și tradingview
Exit mobile version