Bitcoin: Nivelurile de preț de urmărit în timp ce Terra cumpără 2.500 BTC

Nivelul de 40.000 de dolari a fost foarte activ în ultimele zile, pe măsură ce trendul de scădere a Bitcoin continuă să se manifeste

Bitcoin: Nivelurile de preț de urmărit în timp ce Terra cumpără 2.500 BTC

Bitcoin îi ține nervoși pe traderi în această săptămână, deoarece noi retestări a suportului sunt tot mai aproape.

Suportul sub 40.000 de dolari rămâne intact după mai multe retestări, arată datele de la TradingView.

BTC/USD, timeframe de 30 mintute
BTC/USD, timeframe de 30 minute | TradingView

Nivelul de 40.000 de dolari a fost foarte activ în ultimele zile, pe măsură ce trendul de scădere a Bitcoin continuă să se manifeste. În conformitate cu acțiunile tehnologice, BTC/USD și-a șters aproape toate câștigurile din a doua jumătate a lunii martie.

Nivelurile de suport de interes include unul dintre impulsurile de luna trecută, la 39.600, un nivel pe care taurii vor încerca să-l apere.

Sub acest nivel, zonele de cumpărare a balenelor pot acționa ca o plasă de siguranță, a remarcat marți resursa de monitorizare Whalemap.

Între timp, traderul Crypto Ed vede 38.600 de dolari ca o zonă de respingere pe termen scurt, subliniind un consens mixt cu privire la cât de departe ar putea scădea Bitcoin.

În cea mai recentă postare pe blog de luni, Arthur Hayes, fostul CEO al gigantului de produse derivate BitMex a avertizat în mod repetat că pentru investitorii obișnuiți cu expunere semnificativă la activele riscante, durerea va preceda câștigurile. El a spus că se așteaptă ca bitcoin să se tranzacționeze la 30.000 de dolari în iunie.

Într-un interval de timp mai lung, analistul Kevin Swenson consideră media mobilă simplă pe 600 de zile (SMA) ca o linie de sprijin cheie, iar retestarea în curs de desfășurare ar putea fi un eveniment major.

Bitcoin: Media mobilă pe 600 de zile | Kevin Svenson/ Twitter

„Bitcoin nu a închis o lumânare zilnică sub media mobilă simplă pe 600 de zile de la prăbușirea COVID-19” – a menționat el.

Media mobilă simplă pe 600 de zile a fost, de asemenea, principalul suport a intervalului de la mijlocul lunii ianuarie. 39.250 este locul în care se află SMA în acest moment”.

Terra continuă să cumpere Bitcoin, dar pierde 96 de milioane de dolari

Pentru cel mai nou cumpărător important de Bitcoin, totuși, totul este ca de obicei.

Datele din portofelul Terra confirmă că Luna Foundation Guard (LFG), organizația non-profit afiliată blockchain-ului Terra, a adăugat încă 2.500 BTC (100,4 milioane de dolari) la rezervele sale miercuri.

Portofelul al Luna Foundation Guard | BitInfoCharts

Aceasta înseamnă că Terra deține acum 42.400 de BTC (1,704 miliarde de dolari) – cu doar 800 de Bitcoin mai puțin decât Tesla.

De la un profit de aproape 200 de milioane de dolari, Terra este acum aproape 100 de milioane de dolari pe roșu, din cauza celei mai recente scăderi a prețului Bitcoin.

Portofelul său este al 18-lea ca mărime din rețeaua Bitcoin și, după cum a confirmat co-fondatorul Terra, Do Kwon, achizițiile vor continua să crească, pe măsură ce fundația încearcă să susțină oferta în creștere a monedelor sale stabile TerraUSD (UST).

Exit mobile version