Bitcoin stabilește un nou All Time High la $67,000

Acțiunea prețului Bitcoin intră într-o zonă total neexplorată, după ce a depășit cu succes maximul lunii Aprilie, de la $65,000

Fokussiert | Adobe Stock

Bitcoin a stabilit un All Time High nou față de dolarul american, pe măsură ce participanții la piață au așteptat ca perioada de consolidare a săptămânii trecute – să rezulte într-o creștere însoțită de price discovery.

Bitcoin stabilește un nou All Time High la $67,000
BTCUSD, timeframe de o săptămână | FTX

Bitcoin intră în price discovery

Datele colectate de tradingview și FTX au arătat cum activul digital a depășit cu succes rezistența lunii Aprilie, de la $65,000.

Având în vedere că 20 Octombrie este și a doua zi de tranzacționare pentru ProShares Bitcoin Strategy ETF, mult anticipatul fond acoperit în contracte futures – BTCUSD a avut din nou parte de o creștere puternică, atât pe parcursul sesiunii europene, cât și pe parcursul sesiunii americane. Un factor care a caracterizat evoluția prețului din ultimele zile – este creșterea accentuată a acestuia atunci când are loc trecerea de la o sesiune la alta.

Pe social media, cele mai populare nume din sferă sărbătoreau de zor.

Pe coridoarele eternității răsună strigătele de regret ale celor care și-au vândut monedele BTC – a transmis Michael Saylor, CEO MicroStrategy, printr-un mesaj postat pe twitter

După cum am raportat într-una din fostele analize, piața se așteaptă ca prețul să crească și mai mult pe parcursul săptămânilor și lunilor care vin. Desigur, este probabil ca prețul să nu crească doar vertical – și să aibă parte de corecții temporare – însă acestea nu fac decât să contribuie la stabilirea unor niveluri importante de support, care să susțină prețul.

Cele mai mari estimări pentru un potențial target al prețului – ajung până la $300,000, conform analiștilor.

Bitcoin season în deplină forță

Mai multe idei ale analiștilor tehnici susțin ideea că perioada de strălucire a activului digital principal – o va depăși semnificativ pe cea a monedelor Altcoin, pe măsură ce acestea din urmă vor avea în continuare de suferit în raport cu BTC.

Având în vedere că dominanța Bitcoin se află la cel mai înalt nivel din luna Mai până în prezent – peste 47,5%, conform CoinMarketCap – traderii populari din sfera crypto twitter avertizau deja asupra faptului că nu este un moment potrivit pentru a ne focusa pe un portofoliu compus din monede Altcoin.

Analiză asupra graficului de dominanță Bitcoin | @Pentosh1

Conform estimărilor, prima parte a anului 2022 ar trebui să reprezinte un punct de întoarcere pentru monedele alternative.

Exit mobile version