Bitcoin: Să nu vă așteptați ca investitorii mici să prăbușească prețul – spun analiștii

Lumânările cu volum ridicat, asociate scăderilor pe care graficul le oferă, s-au transpus și în piața de derivate pe vremea aceasta, conform observațiilor lui Willy Woo

Chemari | Adobe Stock

Cei care așteaptă o altă scădere speculativă a prețului Bitcoin se uită în direcția greșită, sau cel puțin așa sugerează unul dintre cei mai cunoscuți analiști din industrie.

Într-o discuție postată pe twitter în 20 Decembrie, Willy Woo, creatorul Woobull, unealta de monitorizare on-chain, spune că exchange-urile populare pentru investitorii de retail nu vor cauza o scădere și mai puternică a activului digital.

În Statele Unite, investitorii mici au rămas calmi

Woo a participat la un debate despre o altă scădere a prețului, împreună cu Peter Brandt, traderul veteran, care a indicat cu precizie zonele de bottom pentru Bitcoin în ultimii ani.

Brandt a spus că creșterile de volum care acompaniază scăderile de preț au fost absente în luna Decembrie, în comparație cu episoadele precedente. Astfel, adevărata capitulare încă trebuie să apară pe grafic.

Drept răspuns, Woo a spus că traderii care speculează piața de derivate au participat la scăderea cascadă de la $42,000 de la începutul acestei luni, în timp ce investitorii de retail au continuat să facă hold monedelor pe care deja le aveau. Astfel, datele privind volumul, pe care Coinbase le-a furnizat – nu servesc pe post de indicator pentru o altă scădere iminentă.

Acela este un grafic de pe Coinbase, presiunea de vânzare a venit din scăderea levierului pe piețele futures, îndeosebi piețele spot asiatice – a transmis Woo

Per total, nu văd niciun indiciu cu privire la vânzări on-chain care să aibă loc. Holderii fac HODL, investitorii speculativi au marcat profitul. Efectiv o consolidare în condiții slabe de lichiditate

Bitcoin: Să nu vă așteptați ca investitorii mici să prăbușească prețul - spun analiștii
Bitcoin: Implecațiile volumului | Peter Brandt

Interesul total continuă să crească

După cum am raportat într-una din ultimele analize tehnice și fundamentale, traderii de retail au continuat să cumpere pe parcursul ultimelor săptămâni, după cum evidențiază acest lucru și adresele cu balanță de 1 BTC sau mai mică.

Știind că balenele încă așteaptă momentul oportun, piața de derivate pare să-și recapete încrederea, ținând cont că interesul total al contractelor Bitcoin futures au continuat să crească de la ultima scădere până în prezent.

Bitcoin: Interesul total al contractelor futures | coinglass
Exit mobile version