Bitcoin: PlanB estimează că prețul BTC va ajunge la $63,000 în luna Octombrie

Acțiunea prețului BTC s-a conformat cu exactitate predicțiilor lui PlanB a doua lună la rând, iar dacă istoria se repetă, BTCUSD ar trebui să tranzacționeze cel puțin $63,000 până la finalul lunii

macondos | Adobe Stock

Bitcoin a fost dornic să depășească rezistența de la $47,000, pe măsură ce închiderea lumânării de o lună a inițiat o afișare târzie a puterii pe care cumpărătorii o dețineau.

Bitcoin: PlanB estimează că prețul BTC va ajunge la $63,000 în luna Octombrie
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Închiderile lunare respectă predicțiile lui PlanB

Datele colectate de tradingview și FTX arată că paritatea BTCUSD a stabilit un maxim la $48,500 până la data editării acestui articol.

Bitcoin a avut un început de lună foarte promițător, respectând atât la finalul lunii Septembrie, cât și August, predicțiile lui PlanB față de închiderea lumânării de pe timeframe-ul superior.

Ținând cont că analistul are în plan o închidere la cel puțin $63,000 pentru luna Octombrie, așteptările sunt înalte pentru Bitcoin și pentru potențialul său de a recupera teren în ultimul trimestru al anului.

Septembrie a fost o lună rea. Octombrie e grozavă. Noiembrie e grozavă. La fel și Decembrie – le-a spus Michaël van de Poppe urmăritorilor săi, sfătuindu-i să cumpere dip-ul

van de Poppe a evidențiat performanța istorică de-a lungul mai multor luni pentru fiecare din anii trecuți, un lucru pe care l-am evidențiat și într-una din ultimele analize

Alți analiști, spre deosebire, au fost mai prudenți. În ultima actualizare cu privire la performanța pieței, QCP Capital a transmis că preferă să rămână pe poziții față de piața crypto, ca un întreg.

Per total, întâmpinăm o dificultate în a găsi o convingere asupra direcției, ținând cont de perspectiva macro economică și de cea a pieței. Strategia noastră, pe măsură ce intrăm în Q4 2021, este să rămânem pe o poziție neutră și agilă – au transmis executivii firmei

Ieri, un vot al guvernului asupra facturii de infrastructură, care inițial a fost programat pentru ziua de luni, s-a amânat din nou în urma unei decizii supuse la vot de politicienii Statelor Unite.

Ethereum crește peste $3,000

Între timp, piața Altcoin a beneficiat de creșteri impresionante pe parcursul sesiunii de ieri, în frunte cu Solana, care a avut cea mai mare creștere.

Toate monedele alternative din Top 10 au încheiat ziua pe plus, marcând astfel o mișcare aflată în contrast cu sfârșitul lunii Septembrie.

Ethereum, cea mai mare monedă după Bitcoin, a stabilit un maxim la $3,345, realizând astfel o creștere de 12,5% în ultimele 24 de ore.

ETHUSD, timeframe de 4 ore | FTX
Exit mobile version