Bitcoin: suport important la $36,000 – graficul sugerează un potențial Golden Cross

denisismagilov | Adobe Stock

Optimismul de pe piețele crypto-valutare este încă ridicat în pofida pierderilor de pe parcursul zilei – care se accelerează pe BTCUSD – prețul vizând suportul puternic de la $36,000.

Bitcoin a revenit miercuri la un nivel minim de $37,500 – într-un nou val de scadere din nivelul de $42,000.

Bitcoin: suport important la $36,000 - graficul sugerează un potențial Golden Cross
XBTUSD 1h BitMex | TradingView

Până acum situația arată bine

Datele de la TradingView au arătat că BTCUSD a testat în mod repetat, apoi miercuri a depășit pentru scurt timp nivelul de $37,500.

Pe măsură ce piața a asimilat și analizat comentariile lui Gary Gensler – noul președinte al SEC din Statele Unite – prețul Bitcoin a continuat să corecteze.

Traderii priveau cu nerăbdare $36,000 drept suport important, un nivel unde BTCUSD nu a ajuns încă.

Până în prezent totul este bine pentru Bitcoin, a rezumat Michaël van de Poppe

O privire asupra datelor despre ordinele plasate pe exchange-ul Binance a evidențiat veridicitatea suportului de la nivelul cheie – în timp ce vânzătorii sunt încă aliniați la $41,000 și peste.

De la Death Cross la Golden Cross în doar câteva săptămâni

Cunoscutul trader Rekt Capital a rămas optimist, prognozând un eveniment din ce în ce mai așteptat –  o cruce de aur – pe BTCUSD imediat după sfârșitul lunii.

O cruce de aur – opusul crucii morții – a implicat creșterea mediei simple mobile SMA50 peste SMA200. Cea mai recentă creștere a prețurilor a făcut ca acest scenariu – Golden Cross – să fie probabil să se întâmple.

După ce prețul Bitcoin a început să urce iar, cele două medii mobile ale Death Cross au început să încline în sus, a remarcat Rekt Capital marți

Dacă BTC continuă să țină aceste maxime sau să meargă mai sus, atunci cel mai bun scenariu pentru Golden Cross ar putea avea loc la sfârșitul lunii August

Între timp, în ceea ce privește sentimentul pieței, interesul pentru niveluri mai ridicate ale prețului a fost ferm pe tot parcursul săptămânii – în ciuda corecției. Date puternice de pe Blockchain, combinate cu activități de cumpărare evidente, încurajează taurii să fie optimiști în continuare.

Exit mobile version