Bitcoin: prețul atinge $34,000 pe măsură ce investitorii se uită la următoarele rezistențe

Takoyaki Girl | Adobe Stock

Este probabil ca BTCUSD să atace rezistența de la $34,500 astăzi sau mâine, spune Michaël van de Poppe – lucru care ar realiza o deschidere către $36,000 sau mai mult

Bitcoin a tranzacționat astăzi pragul rotund de $34,000, în urma unei mișcări ascendente, pe care vânzătorii nu au mai reușit să o controleze. Ulterior, pe parcursul sesiunii americane de tranzacționare, taurii au obținut și mai mult control asupra pieței, cu o altă creștere de $500 – înregistrând prețul pe care van de Poppe l-a prezis.

Bitcoin: prețul atinge $34,000 pe măsură ce investitorii se uită la următoarele rezistențe
BTCUSD, o oră | tradingview

Bitcoin tranzacționează $34,000

Datele furnizate de tradingview arată faptul că BTCUSD a tranzacționat astăzi un interval cuprins între $33,420 și $34,530. În ultimele 24 de ore, valoarea activului digital s-a apreciat cu 7,6% – făcându-i profitabili pe investitorii care au fost ieri de părere că $29,500 a stabilit o zonă de bottom.

Pentru Michaël van de Poppe, un contributor Cointelegraph, a fost necesar ca forța pe care cumpărătorii Bitcoin au afișat-o – să continue – iar niveul $32,500 să fie apărat de aceștia, în cazul în care prețul retrage.

Bitcoin va sparge rezistența de la $32,5 – $32,7 K. În cazul în care acest prag devine support – o continuare către $36,000 este foarte probabilă – a transmis de Poppe, într-un mesaj postat pe twitter

Per total, rezistența de la $34,500 ar putea fi depășită chiar weekendul acesta

Un asemenea comportament al prețului BTCUSD nu ar fi deloc nou pentru participanții la piață, având în vedere intervalul în care acesta fluctuează. Rezistența predominantă a structurii rămâne $42,000, nivel care coincide cu punctul de maxim al lunii Februarie.

Rekt Capital, un analist tehnic din comunitatea crypto-twitter, a evidențiat structura săptămânală a prețului cu ajutorul unei medii mobile a ultimelor 50 de lumânări (adică 50 EMA).

Săptămâna trecută, Bitcoin a depășit în jos structura triunghiulară – formată de 21 WEMA (rezistență) și 50 WEMA – Weekly EMA)

Astăzi, prețul BTC se află peste media mobilă exponențială 50 (EMA) – pe care a transformat-o în support

O închidere peste acest nivel a lumânării de o săptămână – va confirma controlul cumpărătorilor

Ethereum confirmă breakoutul

Având în vedere faptul că majoritatea monedelor din Top50 au beneficiat de o creștere de peste 10% în ultimele 24 de ore – investitorii și-au recăpătat într-o oarecare măsură încrederea în piață și în faptul că prețul va fi susținut.

Similar – HODL: Bitcoin și Ethereum au performanțe mai bune decât indicii

ETHUSD, o oră | tradingview

Ethereum, a doua monedă din punct de vedere al capitalizării a tranzacționat astăzi în vecinătatea pragului de $2,200

Exit mobile version