Bitcoin: Prețul consolidează la 44.000 de dolari. Avalanche conduce creșterea Altcoins

Este puțin probabil ca Bitcoin să ajungă la 30.000 de dolari, potrivit datelor on-chain

Bitcoin s-a menținut, în general, la 44.000 de dolari, pe fondul optimismului că vor fi evitate pierderi suplimentare. Avalanche conduce creșterea Altcoins.

Datele colectate de TradingView arată că BTCUSD s-a recuperat după ce a scăzut la 43.725 de dolari peste noapte.

BTCUSD, timeframe de o oră
BTCUSD, timeframe de o oră | TradingView

Volumul on-balance

Într-un interval strâns, perechea părea din ce în ce mai pregătită să crească sau să scadă, pe măsură ce nivelurile de suport și rezistență s-au menținut la o distanță scurtă.

În ciuda temerilor că o corecție a acțiunilor ar putea cauza dureri proaspete urșilor rămași, un analist nu vede niciun stimulent să vândă Bitcoin după o scădere de trei luni.

Când mă gândesc la tot prin ce au trecut HODlerii BTC în 2021 – când observ o reducere globală a riscurilor timp de peste 3 luni – când văd că nivelurile de capitalizare rămân acolo unde erau acum 3-12 luni – după sperietura de 33.000 de dolari. Mă întreb, cu tot FUD-ul existent, cine oare va vinde la aceste niveluri de preț? – a scris TXMC pe Twitter

Nivelurile de HODL | Glassnode

Volumul on-balance (OBV), o măsură concepută pentru a estima presiunea de cumpărare și vânzare, s-a recuperat într-un stil despre care resursa educațională populară IncomeSharks susține că a imitat revenirea de anul trecut de la 30.000 de dolari.

Bitcoin – Diagrama zilnică OBV. Iar oamenii mai spun că nu am atins nivelul cel mai de jos. Aceasta este o mișcare mai bullish decât ultima dată când am trecut de la 30.000 de dolari la 60.000 de dolari. Bază dublă, vârf în V foarte ascuțit. Acțiunea prețului este doar zgomot, oamenii ascultă prea mult CryptoTwitter

Acestea sunt condițiile în care investitorii retail așteaptă să cumpere Bitcoin după ce a atins maximul istoric și este din nou peste tot la știri. Între timp, balenele și cumpărătorii inteligenți, care au cumpărat BTC aproape de 35.000 de dolari, își vor tripla investiția dacă atingem 100.000 de dolari – a mai adăugat IncomeSharks

În ciuda revenirii de la minimele de luna trecută, interesul pentru Bitcoin a rămas practic inexistent. Datele Google Trends arată o lipsă clară de curiozitate în rândul utilizatorilor.

Datele de căutare pe Google pentru „Bitcoin” | Google Trends

Avalanche conduce creșterea Altcoins

Știrile au fost mult mai bune pe termen scurt pentru unele Altcoins. ETHUSD a atins pentru scurt timp 3.200 de dolari înainte de a reveni la 3.000 de dolari.

Între timp, primele 10 criptomonede după capitalizarea de piață, au fost conduse de Avalanche (AVAX), care a crescut în 24 de ore cu peste 10%, continuându-și succesul din ultimele săptămâni.

Exit mobile version