Bitcoin: Prețul rămâne lateral, în timp ce piața se pregătește de o creștere masivă a monedelor Altcoin, în 2022

Semne de încurajare apar pe aproape toate graficele monedelor Altcoin, spune Michael van de Poppe, în timp ce Bitcoin nu oferă nicio surpriză

DesignToons | Adobe Stock

Bitcoin a rămas destul de rigid în intervalul său de tranzacționare pe parcursul sesiunii din 23 Decembrie, pe măsură ce acțiunea prețului a continuat să se opună activității crescute de cumpărare.

Bitcoin: Prețul rămâne lateral, în timp ce piața se pregătește de o creștere masivă a monedelor Altcoin în 2022
Bitcoin: Minimul și maximul săptămânii curente | Glassnode

Holderii sunt ocupați să acumuleze

Activul digital a rămas blocat într-un interval de tranzacționare de aproximativ $4,000, iar mai mulți factori indică faptul că este posibil ca piața să realizeze un short squeeze în perioada sărbătorilor.

Contra volatilității aflate în scădere, datele au reîmprospătat convingerea investitorilor, mai ales ținând cont de faptul că supply-ul este cumpărat la o rată de trei ori mai mare decât noile monede BTC care sunt minate.

Holderii cu experiență continuă să absoarbă supply-ul de trei ori mai repede decât rata la care noile monede BTC sunt minate, în fiecare zi – a descris firma de analiză on-chain Glassnode, în ultimul raport pe care l-au publicat, The Week On-Chain

Pe lângă toate acestea, Glassnode a observat că la prețul de $47,000, peste un sfert din supply-ul Bitcoin se află sub apă, atunci când este comparat cu ultima dată la care s-a mișcat dintr-o adresă în alta. Cu alte cuvinte, 1 din 4 monede BTC a fost cumpărată peste $47K.

Probabilitatea unui squeeze în sus sau în jos pe piața BTCUSD – va crește odată cu trecerea în noul an, pe măsură ce activitatea redusă subțiază lichiditatea și permite volatilității să intre mai ușor în piață.

Bitcoin: procentajul de entități care se află în profit | Glassnode

Pentru traderi, $50,000 rămâne nivelul principal de interes care trebuie urmărit, pentru a preconiza o poziție mai bullish decât cea curentă.

Creșterea de Crăciun apare pe graficul Ripple

În rândul monedelor Altcoin, exuberanța de ieri s-a diminuat ușor, având în vedere faptul că doar două crypto-monede din Top 10, sortate descrescător în ordinea capitalizării de piață, se află într-o zonă verde pe timeframe de o zi.

Cel care s-a făcut remarcat este Ripple, care a reușit să împingă câștigul ultimelor 7 zile la 20%, revenind astfel la $1 pentru prima dată de la începutul lunii Decembrie. Ethereum se află sub $4,000.

Ripple, din nou peste $1 | CoinMarketCap

În orice caz, pentru Michael van de Poppe, semnele spun că activitatea curentă de cumpărare va realiza o creștere impresionantă odată cu noul an.

Din ce în ce mai multe grafice arată splendid pe timeframe de o săptămână – le-a transmis el urmăritorilor de pe twitter

2022 va fi un an impresionant

Exit mobile version