Bitcoin pune răbdarea traderilor la încercare. Un analist prezice că prețul BTC va tranzacționa $400,000

Predicțiile bullish pe termen lung se află în contrast ridicat un situația curentă a pieței, pe măsură ce vânzătorii țintesc $47,000

Nuthawut | Adobe Stock

Bitcoin se află într-un episod ciudat de consolidare de câteva zile, în timp ce piața s-a resemnat asupra faptului că pragul $60,000 a devenit rezistență.

Bitcoin pune răbdarea traderilor la încercare. Un analist prezice că prețul BTC va tranzacționa $400,000
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Nimic nu s-a schimbat în piața Bitcoin

Conform datelor colectate de tradingview și FTX, paritatea BTCUSD tranzacționează din nou sub $57,000, după o sesiune în care $57,500 a fost transformat în rezistență.

În prima zi a lunii Decembrie, BTC a atins pragul $59,000, odată cu deschiderea sesiunii americane de tranzacționare, însă Wall Street a impus rezistență iar prețul activului digital s-a menținut sub acest nivel, de atunci.

Pe lângă Bitcoin, și piața bursieră a reacționat la veștile rele care privesc noua variantă Omicron a virusului respirator. S&P 500 a corectat în total 5,12% de la maximul istoric, conform contractelor futures furnizate de CME.

Chiar dacă un oarecare sentiment de frustrare se face simțit în piața crypto, analiștii au profitat de această oportunitate pentru a contura o perspectivă pe termen lung.

E foarte simplu. Sub $60K am rămas atent și bearish, deoarece aș vrea să văd zona respectivă că devine support – a transmis Michael van de Poppe

Niveluri de urmărit pentru cumpărare: zona $53K – $54K și zona $47K – $50K pentru Bitcoin. Când să cumpărăm monede Altcoin? În Decembrie. Nu s-a schimbat nimic în ultimele săptămâni

Aceste niveluri de preț pentru cumpărare au fost acompaniate de noi predicții față de vârful pe care crypto-monedele îl pot tranzacționa în acest ciclu bullish, care, la fel ca în Aprilie 2021, plasează BTCUSD la $400,000.

TechDev, un alt trader și analist important al sferei crypto twitter, urmărește nivelurile Fibonacci pe graficul de două săptămâni.

Astăzi este o altă zi în care privim structura macro – a transmis el

Bitcoin: Grafic macro la scară logaritmică | TechDev

Interesul total rămâne într-o zonă de maxim istoric

Pe majoritatea exchange-urilor, interesul total a rămas un motiv de îngrijorare din cauza volumului ridicat pe care îl are, raportat la acțiunea prețului, care lasă de dorit.

Datele colectate de Glassnode, firma de analiză on-chain, arată cum interesul total din piața Binance futures a ajuns recent la al doilea cel mai mare nivel din istorie, foarte aproape de recordul lunii Aprilie.

La un moment dat, acest interes total va avea o mișcare puternică într-o direcție sau alta – a comentat William Clemente

Bitcoin: Interesul total al contractelor futures | Glassnode

Având în vedere că acțiunea ciclică a prețului este cea care a caracterizat dezvoltarea săptămânii curente, starea generală favorizează în continuare o mișcare volatilă, indiferent de direcție, știind că piața contractelor derivate are nevoie de o resetare mult așteptată.

Bitcoin: Rata de funding | coinglass
Exit mobile version