Bitcoin realizează o scădere fulger la $60,500. Solana și Ethereum stabilesc noi niveluri de ATH

Monedele Altcoin fură fața BTC-ului din punct de vedere al câștigurilor procentuale, însă mișcarea impresionată a avut loc în piața BTCUSD

Nuthawut | Adobe Stock

Bitcoin a stabilit minimul ultimelor două zile chiar la închiderea sesiunii americane de tranzacționare, pe măsură ce cumpărătorii au afișat o forță incredibilă la $60,500.

Bitcoin realizează o scădere fulger la $60,500. Solana și Ethereum stabilesc noi niveluri de ATH
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Prețul Bitcoin găsește support la $60,500

Datele colectate de tradingview și FTX confirmă o revenire incredibilă a prețului după o scădere fulger de $2,000, de la $62,500, până la $60,500. Volatilitatea s-a făcut simțită de ambele părți ale pieței: BTCUSD și-a revenit rapid peste nivelul pe care l-a pierdut.

După cum am raportat într-una din ultimele analize, prețul BTC a beneficiat de o creștere de $4,000 înainte ca mișcarea volatilă în sens descendent să aibă loc. 

Ca de obicei, într-un trimestru final al unui an care succedă evenimentul de halving, analiștii păstrează o perspectivă bullish asupra pieței.

Într-o postare publicată pe twitter, TechDev a reexaminat nivelurile Fibonacci care au determinat maximul pentru cele două cicluri bullish precedente: 2013 și 2017.

Dacă BTCUSD repetă istoria, atunci extensia 4.236 de la $74,000 – ar marca începutul celei mai intense părți a ciclului curent, nicidecum sfârșitul acestuia.

Va coincide cu zona de top sau aceasta va fi stabilită peste extensia 2.272 încă odată? Nu pot fi sigur, dar mă aștept ca RSI-ul, pe timeframe de două săptămâni, să ne spună acest lucru

Dacă în schimb nu vă așteptați la niciuna dintre acestea, și sunteți de părere că BTC va marca un maxim la extensia 4.236, pentru prima dată în istorie, timp în care RSI-ul, pe timeframe de două săptămâni, eșuează de asemenea să atingă partea superioară a canalului, pentru prima dată în istorie… Ei bine, pentru mine această situație e foarte improbabilă

Solana întrece Polkadot în cursa pentru cele mai mari câștiguri procentuale

Monedele Altcoin au avut parte de volatilitate pe parcursul ultimelor două sesiuni, timp în care Ethereum a stabilit un ATH la $4,670.

ETHUSD a fost acompaniat de Solana în maratonul creșterii, care a avut o revenire spectaculoasă și a tranzacționat valoarea maximă de $247 într-o zonă total neexplorată.

SOLUSD, timeframe de o oră | FTX

Polkadot, care în urmă cu câteva sesiuni era starul monedelor alternative, a făcut o ușoară pauză de la momentumul ascendent, aflându-se în continuare peste $50, la data editării acestui articol.

Exit mobile version