Bitcoin respinge de la $66K iar Tesla scade 4% după ce Elon Musk avertizează că ar putea vinde și mai multe acțiuni

Ce scenariu familiar pentru un început de săptămână: Bitcoin și Tesla suferă o corecție, după o creștere pe parcursul weekend-ului

Ascannio | Adobe Stock

Bitcoin a testat support-ul de la $64,000 după deschiderea sesiunii americane din 15 Noiembrie, după un weekend în care lipsa de volatilitate a condus către o mică creștere.

Bitcoin respinge de la $66K iar Tesla scade 4% după ce Elon Musk avertizează că ar putea vinde și mai multe acțiuni
Bitcoin: structură de Rising Wedge evidențiată de @CryptoMichNL

Analiștii păstrează o perspectivă pozitivă asupra Bitcoin

Datele colectate de tradingview arată cum paritatea BTCUSD dă înapoi o mare parte din câștigurile pe care le-a stabilit pe parcursul weekend-ului. 

Printr-o mișcare care nu seamănă foarte mult cu ultimele zile de luni, paritatea activului digital nu a reușit să-și continue creșterea odată ce sesiunea din New York a început, ci a ales în loc de asta să testeze din nou maximul lunii Aprilie, pe post de support.

Pentru Michael van de Poppe, nivelurile superioare au fost mult mai importante, pentru ca prețul să păstreze intact momentum-ul bullish pe termen scurt.

Încă mă gândesc la faptul că ne aflăm într-o potențială structură de Rising Wedge – a concluzionat analistul

Bitcoin e din nou bullish dacă trece de $66,4K – $66,8K

În alte părți, atenția s-a concentrat asupra faptului că indicatorii pot arăta faptul că există mai mult loc de dezvoltare în sus pentru BTC, înainte ca un semnal clasic de vârf ciclic să fie observat pe grafic.

Într-un mesaj în care evidenția SOPR, Philip Swift, creatorul Look Into Bitcoin, a asemănat situația curentă a pieței cu atmosfera supraîncălzită de la începutul anului 2021.

Aceste niveluri de profit și pierdere sunt atât de joase. Ziua de ieri aproape că a fost negativă. Suntem departe de nivelurile fierbinți pe care le puteți vedea în partea stângă a graficului – a comentat Swift

Având în vedere și că funding-ul e destul de liniștit, probabil că nu mai e mult până când intrăm din nou într-un trend ascendent

Bitcoin SOPR | Decentrader

SOPR este un indicator care se uită la prețul la care monedele s-au mutat într-o perioadă definită de timp, și este folositor în determinarea comportamentului investitorilor în diferite părți ale ciclului Bitcoin.

Acțiunile Tesla scad din nou din cauza lui Musk

Ethereum, Solana și Polkadot au fost monedele alternative cu cea mai bună performanță pe parcursul sesiunii curente și s-au deosebit de alte monede Altcoin care au avut o acțiune laterală a prețului.

Deși lumânarea Daily a retras toată creșterea la data editării acestui articol, ETHUSD a stabilit un maxim la $4,770, în urma unei alte tentative a cumpărătorilor de a tranzacționa $5K.

Pe piețele tradiționale, Tesla a suferit o scădere de 4,4% odată cu deschiderea sesiunii americane, o mișcare care, la fel ca cea de săptămâna trecută, s-a asemuit foarte tare cu mișcarea afișată de Bitcoin.

În ceea ce se poate numi un debate aprins pe twitter, Elon Musk a avertizat că ar putea să vândă din nou acțiuni din portofoliul său.

Exit mobile version