Bitcoin retestează support-ul. Analiștii prezic o scădere la $55,000

Șansele ca Bitcoin să scadă sub $60K cresc în fiecare zi… iar analiștii sunt de părere că Ethereum va copia mișcarea

Stockphoto-Graf | Adobe Stock

Cumpărătorii se lasă așteptați în acest început de lună, timp în care Bitcoin își continuă consolidarea între $60,500 și $62,500.

Bitcoin retestează support-ul. Analiștii prezic o scădere la $55,000
Bitcoin: Supply-ul deținut de entități cu 1-10 monede BTC în portofel | Glassnode

Holderii de Bitcoin cumpără dip-ul

Datele colectate de tradingview și FTX afișează o paritate BTCUSD care tranzacționează la $61,000, la data editării acestui articol.

Piața a întâmpinat dificultăți în ultimele 24 de ore în stabilirea de noi maxime locale, pe măsură ce pragul $64,000 rămâne rezistența principală a structurii – iar $60,000 support.

Supply-ul de monede Bitcoin deținute de entitățile cu 1 – 10 monede în portofel – a ajuns la All Time High, respectiv 1,65 de milioane de BTC – a transmis Dylan LeClair într-un mesaj postat pe twitter

Începătorii continuă să acumuleze

În timp ce unii participanți la piață spun că acțiunea prețului a fost foarte bună pentru acumulare, îndeosebi din partea celor care își doresc mai multe monede înainte ca prețul să crească din nou – alți analiști au păstrat o perspectivă largă în minte.

Retestarea pe care BTC a realizat-o a avut succes timp de trei săptămâni la rând – spunea Rekt Capital față de pragul $60K al activului digital

Se desfășoară conform așteptărilor: BTC a dus la bun sfârșit creșterea până la $64K iar ciclul ETH a tranzacționat $4,600 – a scris Crypto Ed NL, într-un mesaj publicat în 4 Noiembrie

Acum prețul se retrage. Să vedem cât de mult. Cred că $55K e suficient pentru Bitcoin. Iar pentru ETH: 3,7 – $3,800

Chiar dacă rezultatul consolidării e imprevizibil, o scădere până la $50K este de mult pe masă. Analiștii sunt de părere că Bitcoin ar putea să-și mențină trendul ascendent și la acel preț, dacă găsește support-ul necesar.

Monedele Altcoin continuă să stabilească noi maxime

Între timp, unele monede Altcoin și-au continuat trendul ascendent, chiar dacă Bitcoin a rămas într-o perioadă de consolidare laterală, a cărei performanță lasă de dorit.

ETHUSD, timeframe de o oră | FTX

Ieri, 5 Noiembrie, a fost rândul celei mai mari monede alternative să ia o pauză de la creștere. Ethereum a stabilit un maxim local la $4,680 în urmă cu două sesiuni de tranzacționare, însă moneda din Top 10 cu cea mai bună performanță săptămânală rămâne Polkadot. La o mică diferență se află Solana.

Exit mobile version