Bitcoin: o retragere a prețului sub $60,000 e foarte benefică, spun traderii

Corecția Bitcoin continuă și pe parcursul sesiunii europene de astăzi, însă este posibil ca aceasta să nu se sfârșească chiar atât de repede - dar analiștii nu sunt deloc îngrijorați

Nikolay N. Antonov | Adobe Stock

Prețul Bitcoin a scăzut sub $64,000 în 12 Noiembrie, pe măsură ce continuă corecția de la ATH-ul recent stabilit.

Bitcoin: o retragere a prețului sub $60,000 e foarte benefică, spun traderii
BTCUSD, timeframe de o săptămână | Michael van de Poppe

Bitcoin: consolidarea a devenit noua scădere

Datele colectate de tradingview au capturat condiții fluide ale pieței în timpul sesiunii europene de astăzi, pe măsură ce BTCUSD continuă să fie tranzacționat într-un interval de $2,000.

Ieri, paritatea a fluctuat într-un interval definit, comportament care în cele din urmă s-a dovedit de natură bearish.

În orice caz, pentru analiștii populari ai sferei crypto twitter, o asemenea acțiune a prețului pe care BTC a afișat-o – nu a fost doar așteptată, ba chiar bine primită.

Bullish sau bearish pentru Bitcoin? – a întrebat Michael van de Poppe într-un mesaj postat pe profilul său

Lateral – a răspuns Willy Woo

O scădere la $59K – $61K, succedată de o consolidare, ar fi cea mai bună cale prin care Bull Market-ul curent poate continua, din punctul meu de vedere – a adăugat Galaxy

Rata de funding a rămas într-un teritoriu pozitiv pe majoritatea exchange-urilor, cu excepția Binance și Bybit, lucru care indică faptul că o altă potențială scădere poate urma.

La data editării acestui articol, BTCUSD consolidează la $64,000, în urma unei scăderi de $1,300, pe care a realizat-o într-o singură lumânare de o oră, pe parcursul dimineții.

Bitcoin: rata de funding | coinglass

Piața Altcoin riscă pierderi și mai mari

O poveste similară s-a spus și în rândul monedelor Altcoin, deoarece Ethereum performează mai slab decât Bitcoin în timpul scăderilor.

Mai multe dintre crypto-monedele din Top 10, sortate în ordinea capitalizării de piață, au avut parte de pierderi mai adânci de 5%, printre care și Solana sau Polkadot.

Capitalizarea totală a crypto-monedelor, inclusiv Bitcoin | CoinMarketCap

Astfel, capitalizarea totală a crypto-monedelor a scăzut sub pragul de $3 trilioane, după ce l-a atins la începutul săptămânii pentru prima dată în istorie.

Exit mobile version