Bitcoin riscă să invalideze trendul ascendent din cauza pieței NFT care s-a lansat pe Tezos

Săptămâna aceasta a favorizat foarte mult prețul Tezos, pe măsură ce cumpărătorii Bitcoin se străduiesc să păstreze intact trendul ascendent

vladim_ka | Adobe Stock

Bitcoin a fluctuat sub un nivel critic pe timeframe-ul de o săptămână, în timp ce analiștii avertizează că trendul ascendent pe care l-a stabilit în ultimele luni – se află în pericol.

Bitcoin riscă să invalideze trendul ascendent din cauza pieței NFT care s-a lansat pe Tezos
BTCUSD, timeframe de o zi | FTX

Bitcoin laghează $1,500 sub un nivel crucial

Datele colectate de FTX arată că BTCUSD se tranzacționează în jurul nivelului $46,000 pe parcursul sesiunii de astăzi, după ce ieri a respins din nou la $47,400.

Nivelul respectiv marchează limita inferioară a trendului ascendent pe care Bitcoin l-a afișat pe timeframe-ul de o săptămână, unul care și-a făcut simțită prezența încă de la mijlocul lunii Iulie.

Conform analistului Rekt Capital, Bitcoin trebuie să redobândească acel nivel pentru a păstra trendul ascendent intact.

Având în vedere că prețul activului digital principal al sferei crypto se tranzacționează cu $1,500 mai jos decât nivelul în cauză, la data editării acestui articol – cumpărătorii au de lucru pe parcursul weekend-ului care se apropie, pentru a reconstrui o structură bullish a graficului.

Tezos eclipsează celelalte monede Altcoin

În piața Altcoin, o situație cel puțin curioasă s-a remarcat pe parcursul sesiunii de astăzi: investitorii s-au îngrămădit să cumpere Tezos.

XTZUSD, timeframe de o zi | FTX

După o perioadă în care nu s-a remarcat cu nimic față de alte monede Altcoin, XTZUSD a început o creștere impresionantă în urmă cu 3 zile, aducându-le cumpărătorilor un profit de 67% de la minim la maxim. Astăzi a tranzacționat $6,5 pe FTX, realizând astfel un maxim al ultimelor 3 luni.

Aceste evenimente bullish au avut loc simultan cu un interes crescut față de piața NFT recent lansată pe Tezos, mulțumită îndeosebi artistului Doja Cat și celor 400,000 de tranzacții care au avut loc recent pe blockchain-ul XTZ.

Exit mobile version