Bitcoin se menține peste $66,000, după ce capitalizarea BTC depășește Tesla

Acțiunea prețului BTC a rămas puternică chiar și după o sesiune asiatică în care taurii au lăsat impresia că au dat tot ce au putut

ImagESine | Adobe Stock

Bitcoin a găsit un support intermediar la $66,700 pe parcursul sesiunii europene din 9 Noiembrie, într-o zonă în care prețul întâmpina rezistență cu doar o zi în urmă.

Bitcoin se menține peste $66,000, după ce capitalizarea BTC depășește Tesla
BTCUSD: timeframe de o oră | FTX

Bitcoin întrece Tesla din punct de vedere al capitalizării

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea BTCUSD a suferit o scădere de $1,500, găsind support-ul necesar la $66,700, până la data editării acestui articol.

Succesul de care activul digital s-a bucurat peste noapte a fost asezonat de știrea că Elon Musk, CEO-ul Tesla, își va vinde 10% din acțiunile Tesla, care valorează peste $20 de miliarde, doar pentru că utilizatorii de pe twitter au votat acest lucru.

Piețele tradiționale au reacționat corespunzător, TSLA având parte de o scădere puternică astăzi, de 12%, stabilind un minim local la $1,030.

Pe lângă faptul că se împlinesc nouă luni de când Tesla a cumpărat Bitcoin în valoare de $1,5 miliarde, mișcarea pe care Musk a decis să o facă – a condus la o depășire în capitalizare între Bitcoin și Tesla.

Top 10 cele mai valoroase companii și active din lume, în ordinea capitalizării | CompaniesMarketCap

Dacă scopul este diversificarea, o strategie alternativă este transformarea bilanțului Tesla într-un standardizat pentru Bitcoin, cumpărând astfel $25 de miliarde în BTC – a răspuns Michael Saylor, CEO MicroStrategy, la mesajul lui Musk

Acest lucru înseamnă diversificare, protecție față de inflație și mai multă creștere pentru toți investitorii, într-o manieră eficientă care înlătură taxele

Capitalizarea totală a crypto-monedelor copiază ATH-ul afișat de Ethereum

Monedele Altcoin cu capitalizare mare au fost dominate de stabilirea unor noi maxime pentru Ethereum, în timp ce alte proiecte au avut parte de o acțiune relativ laterală pe parcursul sesiunii.

ETHUSD: timeframe de o oră | FTX

Până la data editării acestui articol, prețul Ethereum a atins un maxim de $4,850 pe FTX, contribuind astfel astfel la stabilirea unui ATH pentru întreaga piața crypto de $3 trilioane.

$3 trilioane tot nu este mult în comparație cu alte piețe – a comentat Michaël van de Poppe

Adevărata accelerare a acestei faze încă este așteptată

Exit mobile version