Bitcoin scade sub $48,000. Închiderea săptămânii urmărește gap-ul CME futures

Activul digital se apropie de închiderea săptămânii cu o creștere de doar 3,5% de la deschidere, pe măsură ce progresul realizat în ultimele 7 zile este parțial luat înapoi de vânzători

CurvaBezier | Adobe Stock

Bitcoin a retestat $47,000 pe parcursul sesiunii din 19 Septembrie, pe măsură ce închiderea lumânării de o săptămână a urmărit să pivoteze gap-ul de pe CME Bitcoin futures.

Bitcoin scade sub $48,000. Închiderea săptămânii urmărește gap-ul CME futures
BTCUSD | CME Futures

Bitcoin ia înapoi o parte din câștigurile cumpărătorilor

Datele colectate de Chicago Mercantile Exchange și tradingview arată că prețul BTCUSD încheie săptămâna într-o zonă oarecum incertă.

Sâmbătă, paritatea a beneficiat de o creștere impresionantă, care mai apoi a dezvoltat într-o acțiune laterală a prețului, din cauză că taurii au lăsat-o mai moale iar investitorii au început să marcheze din profit.

Acest lucru se întâmplă des în piețele financiare – a explicat Michaël van de Poppe

Bitcoin a avut parte de o creștere bună pe parcursul zilei de sâmbătă, după care a revenit la închiderea CME. Vineri, CME a închis la $47,500 – se pare că noua săptămână o vom deschide tot la acel prag

Prețul de închidere al pieței futures ar putea astfel să stabilească o săptămână oarecum optimistă pentru holderi, având în vedere că săptămâna trecută prețul a închis la $46,000.

Aruncând o privire la nivelele de cumpărare și vânzare de pe Binance, observăm o rezistență importantă la $49,000, care s-a aflat în continuă creștere pe parcursul weekend-ului. În contrast, cel mai important nivel de support – se află în continuare la $44,000.

Nivele de cumpărare și de vânzare pe Binance | Material Indicators

Piața Altcoin imită mișcările Bitcoin

Sesiunea de astăzi a fost oarecum lipsită de inițiativă și pentru piața Altcoin. Crypto-monedele din Top 10 s-au ținut după Bitcoin și i-au copiat scăderea de 2%, stabilită în timpul zilei.

Ethereum a suferit o scădere puțin mai mare, conform datelor colectate de FTX. Prețul celei mai mari monede Altcoin a testat $3,300 până la data editării acestui articol – respectiv cu 4% mai jos față de deschiderea sesiunii.

ETHUSD, timeframe de o oră | FTX
Exit mobile version