Bitcoin: Analiștii păstrează target-ul de $250K, chiar dacă prețul a suferit o corecție la $60,000

Piața crypto, în general, a suferit o corecție de peste 10% după stabilirea unui nou ATH, la $67,000. Până la data editării acestui articol, pragul de $60K a oferit support-ul necesar

Chayanit | Adobe Stock

Bitcoin a scăzut sub $60,000 în 12 Octombrie, pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Deși investitorii și-ar fi dorit mai mult de la piață, prețul activului digital s-a oprit la $67K, nivel de la care a suferit o corecție de 11%.

Bitcoin: Analiștii păstrează target-ul de $250K, chiar dacă prețul a suferit o corecție la $60,000
BTCUSD, timeframe de o oră | FTX

Traderii se așteaptă ca $56,000 să ofere support-ul necesar

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum BTCUSD a stabilit un minim local la $59,600 – după o altă scădere de 6,4%, stabilită în ultimele 24 de ore.

O intervenție hotărâtă a cumpărătorilor, la momentul și locul potrivit, a determinat prețul să crească cu putere peste $60,000 – însă vânzătorii au intervenit între timp la $61,500 – nivel de rezistență pe care au încercat să-l apere cu velocitate.

Urmăream zona de la $64K ca pe o potențială zonă de interes, atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Prețul nu a reușit să o transforme în support, așa că piața suferă o corecție – a transmis Michaël van de Poppe, într-un mesaj postat pe twitter

În general, urmăresc intervalul cuprins între $56K și $59K – ca pe o potențială investiție

Nivelul precedent de ATH al lunii Aprilie, situat la $65,000 – nu a reușit să ofere support-ul necesar atunci când piața a avut un prim contact cu acesta. Conform datelor furnizate de bybt și de rata de funding care a scăzut în ultimele zile – puțini cumpărători au reușit să asigure un profit peste $65K.

Optimismul prezent pe piață a venit doar din partea holderilor care au adoptat o strategie pe termen lung. Dintre aceștia face parte și TechDev, un popular trader și analist al sferei crypto twitter, care a insistat asupra faptului că piața crypto va stabili noi maxime în 2021.

Impulsul final al pieței BTC a fost întotdeauna cu 5 grade mai abrupt decât celelalte creșteri din timpul Bull Market-ului – a evidențiat traderul într-un mesaj postat pe twitter, împreună cu graficul de mai jos

Până în prezent, prețul se ține bine. Dacă continuă în ritmul acesta – ar trebui să tranzacționeze $250,000 până la sfârșitul lunii Ianuarie. Va fi interesant de văzut cum se desfășoară

Ethereum testează hotărârea traderilor

Creșterea dominanței pentru Bitcoin a luat o scurtă pauză, pe măsură ce monedele Altcoin au acaparat lumina reflectoarelor. Crypto-monedele de top au fost conduse de creșterea Solana, care s-a apreciat cu 38,5% – din 20 Octombrie până ieri.

Ethereum, care cu puțin timp în urmă a încercat să depășească ultimul nivel de ATH, a găsit support-ul necesar sub $4,000, după care prețul și-a revenit cu 6,2%.

ETHUSD, timeframe de o zi | FTX

Capitalizarea de piață a Bitcoin a intrat sub 45% – situație care a subliniat și mai mult forța monedelor alternative pe parcursul sfârșitului de săptămână.

Exit mobile version