Bitcoin va scădea mai mult înainte să depășească $70,000, conform unui trader

Bitcoin și piața monedelor alternative beneficiază de o creștere subită mulțumită datelor CPI, după ce $66,400 a oferit support-ul necesar

Thongchai | Adobe Stock

Bitcoin rămâne într-o zonă bullish, însă mai trebuie să scadă o dată înainte de a continua trendul ascendent, conform unui trader popular.

Într-o analiză publicată în 10 Noiembrie, Crypto Ed NL, analist și investitor din sfera crypto twitter, spunea că ultima scădere a activului digital, de la $68,500, a fost mai adâncă decât s-a așteptat.

Analistul țintește $65,000 pentru Bitcoin

A scăzut mai mult decât m-am așteptat ieri. Arată de parcă o să mai scadă o dată pentru a completa mișcarea de tip ABC – a transmis analistul într-un mesaj, însoțit de un grafic care să exemplifice ideea sa

Se potrivește cu al doilea grafic, în cazul în care depășește acest minim și testează support-ul. Dacă respinge, atunci o să meargă la $70,000

Astfel, paritatea BTCUSD ar putea să tranzacționeze $65,000 în viitorul apropiat, transformând fostul ATH al lunii Aprilie – în support.

Bitcoin va scădea mai mult înainte să depășească $70,000, conform unui trader
BTCUSD, timeframe de o oră | @Crypto_Ed_NL

Printre cei care au celebrat recordul activului digital față de Dolarul American s-a numărat și Peter Brandt.

Un dolar de pe vremea când m-am născut eu valorează astăzi 8 cenți. Un dolar de astăzi cel mai probabil nu va avea nicio valoare pe vremea când nepoții mei ajung la vârsta mea – a transmis traderul veteran pe twitter

Până la data editării acestui articol, paritatea BTCUSD a stabilit un maxim local la $69,200 pe majoritatea exchange-urilor, însă predicția lui Crypto Ed NL rămâne valabilă, atâta timp când prețul nu depășește pragul $70K cu velocitate.

Altcoin-urile majore consolidează

Între timp, monedele Altcoin au copiat ultimele mișcări ale BTC și s-au îndreptat către noi maxime sau pur și simplu au avut parte de o consolidare cu volatilitate redusă.

În ultimele 24 de ore nu se găsesc monede alternative care să aibă o performanță mai bună decât cea afișată de Bitcoin.

Top 6 monede, în ordinea capitalizării | CoinMarketCap

Ruta aceasta pare să fie dictată de prețul acțiunilor Tesla, care au suferit pe parcursul sesiunii de ieri o scădere de 12%.

Exit mobile version