BNBUSDT s-a apreciat de 100 de ori. Binance listează acțiuni Tesla

AlekseyIvanov | Adobe Stock

Binance a anunțat astăzi lansarea oficială a jetoanelor care imită prețul acțiunilor listate la bursă. Jetoanele au comision zero la tranzacționare și le permite utilizatorilor să cumpere și să vândă acțiuni fracționare. Jetoanele sunt denominate, decontate și garantate (adică acoperite) în BUSD, moneda stabilă a exchangeului.

Denumirea originală a produsului derivat este Binance Stock Token. Prima acțiune listată sub forma acestui produs derivat va fi Tesla Inc. (TSLA). Paritatea TSLA/BUSD va putea fi tranzacționată chiar de astăzi, de la ora 16:35. Acțiunile care pot fi tranzacționate pe Binance se găsesc aici. Deocamdată TSLA/BUSC este singura din listă, însă exchangeul a promis că va lista mai multe parități pentru utilizatorii platformei.

Binance Coin s-a dublat în valoare în ultima săptămână

Dar asta nu e tot. În a doua săptămână a lunii Martie 2020, atunci când a fost anunțată instaurarea pandemiei globale, BNB s-a depreciat până la $6,38, odată cu reducerea riscului de pe toate piețele. O performanță uluitoare a fost stabilită astăzi de moneda exchangeului după ce a atins un nivel maxim în dimineața aceasta la $638 – adică de 100 de ori mai mult decât în Martie 2020.

BNBUSDT s-a apreciat de 100 de ori în 400 de zile

BNBUSDT s-a apreciat de 100 de ori. Binance listează acțiuni Tesla
BNBUSDT, 4 ore | tradingview

Graficul de mai sus are un layout de 4 ore și nivele de interes alese în funcție de timeframeurile superioare, precum Weekly și Daily. Pentru o identificare mai ușoară a nivelelor de interes, aducem la cunoștință faptul că rezistența este evidențiată cu roșu iar supportul cu albastru.

Un alt element important este parabola trasată cu o linie curbă neagră. În cazul în care BNBUSDT invalidează și depășește parabola, prețul poate suferi o corecție mai mare, înspre nivelele albastre de support din partea inferioară a graficului. Este prea devreme pentru a detalia un astfel de scenariu însă păstrăm acest rezultat în vizor. Cât despre rezistențe de aici în sus: BNBUSDT se află într-o zonă de ATH, total neexplorată – deci nu are rezistențe stabilite anterior.

 

Exit mobile version