Bobby Lee: Raliul FOMO ar putea trimite Bitcoin la $200,000

Bobby Lee a vorbit cu sursele media mainstream pentru a înlătura orice dubiu asupra a ceea ce urmează pentru Bitcoin: o creștere FOMO, fără precedent

AA+W | Adobe Stock

Bitcoin este dator cu un raliu FOMO de proporții către noi maxime care ar putea tranzacționa $200,000 sau chiar mai mult – conform unuia dintre cei mai vechi investitori.

Într-un interviu acordat Bloomberg în 29 Septembrie, Bobby Lee, fostul CEO al exchange-ului BTCC, a negat faptul că prețul Bitcoin întâmpină o perioadă cu probleme.

Lee: Bitcoin este dator cu următoarea creștere de multă vreme

Din ce în ce mai mulți analiști și investitori devin foarte bullish asupra prețului BTC în Q4 2021. Printre aceștia se numără și Bobby Lee, care a fondat de curând Ballet – o firmă ce produce portofele electronice fizice.

A fost o scădere de doar 5% – a răspuns Lee, când a fost întrebat de ultimul dip al prețului, sub $40,000

Deși la data editării acestui articol prețul BTCUSD fluctuează la $43,500, activul digital n-ar trebui doar să redobândească nivelurile de All Time High, ci să tranzacționeze $100,000 sau chiar $200,000, conform analistului.

Acest lucru, a sugerat Lee, ar trebui să se petreacă înainte ca anul 2021 să fie gata.

Cred că va crește cu ușurință peste $100,000, iar mai apoi, în funcție de cât de abruptă e creșterea, ar putea să atingă și $200,000, sau chiar peste – a mai spus Lee

Evident, creșterea peste $200,000 reprezintă depășirea unui prag imens, deci e clar că sursele media vor acoperi știrile – iar ăsta e un eveniment numit <fear of missing out> – unul care are loc doar odată la câțiva ani. Cred că Bitcoin a rămas în urmă cu un raliu FOMO adevărat

Bobby Lee: Raliul FOMO ar putea trimite Bitcoin la $200,000
BTCUSD, timeframe de o zi | Bitstamp

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă (până în Octombrie)

După cum am raportat într-una din fostele analize, Septembrie este o lună care nu i-a mulțumit de-a lungul istoriei pe cumpărători, însă luna următoare este cea care le ridică așteptările participanților la piață.

Dintre dificultățile cu care Bitcoin se confruntă intră și votul asupra facturii de infrastructură pe care Congresul Statelor Unite trebuie să-l supună la vot și expirarea opțiunilor, în valoare de $3 miliarde, care are loc vineri.

O scădere a prețului sub $40,000 este un subiect popular în prezent, însă un asemenea eveniment nu ar putea ține mult asupra pieței – până optimismul îi încearcă din nou pe cumpărători.

Între timp, Michaël van de Poppe, un analist tehnic întâlnit des în articolele crypto.ro, a spus că este impresionat de comportamentul prețului.

Un bounce decent pentru Bitcoin astăzi. Chiar și piața bursieră a crescut frumos – a spus van de Poppe

Exit mobile version