Ethereum va crește parabolic contra Bitcoin. Analiștii cântăresc ipoteze bearish pentru BTC

Paritatea ETHBTC se află foarte aproape de maximul ultimilor 3 ani, însă asta nici măcar nu se compară cu următoarea mișcare ascendentă pe care o pregătește - conform unui trader

AlekseyIvanov | Adobe Stock

Ethereum se pregătește să aibă un atac parabolic asupra relației cu Bitcoin, pentru a stabilii un nou ATH istoric, conform unui analist tehnic.

Timeframe-ul de două săptămâni prezice o mișcare incredibilă pentru Ethereum

Datele colectate de tradingview și FTX arată cum paritatea ETHBTC se află foarte aproape de maximul ultimilor trei ani – însă următoarea mișcare ar putea să fie cea mai puternică.

Ethereum împotriva Bitcoin reprezintă una dintre puținele fire narative care dăinuie pe termen scurt în piața crypto, pe parcursul lunii curente.

Într-un tweet publicat în 3 Decembrie, Galaxy, un trader popular al sferei crypto twitter, și-a întărit predicțiile optimiste cu privire la cea mai mare monedă Altcoin, sugerând că ETHBTC își va eclipsa performanța deja puternică printr-o mișcare verticală.

Am așteptat și am analizat public timp de ani de zile graficul ETHBTC la scară macro, și în sfârșit suntem aici – le-a transmis el urmăritorilor printr-un mesaj însoțit de un grafic predictiv

ETH se pregătește să intre într-o etapă parabolică. Așteptați numai și veți vedea cât de incredibile vor deveni lucrurile

Ethereum va deveni parabolic contra Bitcoin. Analiștii cântăresc ipoteze bearish pentru BTC
ETHBTC: predicție preț | @galaxyBTC

ETHBTC a tranzacționat un maxim la 0,085 săptămâna aceasta, cel mai mare nivel din Mai până în prezent. Un alt maxim care stă în calea cumpărătorilor înainte ca aceștia să stabilească un nou ATH – se află la 0,15, un preț pe care nu l-a mai atins din vara anului 2017.

Cât despre evoluția față de Dolarul American – peisajul este la fel de promițător: ETHUSD a stabilit o serie de noi recorduri în luna Noiembrie și s-a oprit la o distanță de 20% de $5,000.

Teoretic, aceasta ar trebui să fie partea în care dacă taurii continuă să afișeze forță, atunci vedem acea creștere puternică, bazată pe structura graficului – a transmis Pentoshi printr-un mesaj

Holderii de Bitcoin încă se mai gândesc la un scenariu bullish

Între timp, pentru piața Bitcoin, sentimentul rămâne destul de conservativ.

După mai multe săptămâni în care acțiunea prețului s-a dovedit dezamăgitoare, analiștii sunt în cele din urmă predispuși să ofere mai multe credite tezei bearish, chiar dacă aparent aceștia păstrează o atitudine bullish față de prețul activului digital.

Conform lui William Clemente, fost analist Glassnode și unul dintre cei mai cunoscuți experți din sfera crypto twitter, cele două scenarii la care Bitcoin poate participa sunt următoarele:

Scenariul bearish 🐻

  • Acțiunea prețului pare că a eșuat breakout-ul macro; Încă trebuie să redobândească $60K – $61K
  • Interesul total se află la ATH, atât față de USD cât și față de BTC
  • Regimul de premium și funding pozitiv, raport long/ short fără resetare
  • Fondurile au un profit nerealizat uriaș pentru 2021
  • Incertitudine la scară macro

Scenariul bullish 🐂

  • Supply-ul dinamic al monedelor vechi: supply ilichid, supply-ul holderilor pe termen lung, HODL waves, etc.
  • Oscilatorii monedelor vechi n-au atins nivelul de exuberanță/ nu s-au resetat pe parcursul verii
  • Pe parcursul verii MV s-au comportat în așa fel încât părea că suntem în Bear Market
  • Fondurile au capital nou în luna Ianuarie, și vor avea apetit pentru risc
  • Incertitudine la scară macro

După cum am raportat în ultima analiză tehnică, uneltele de monitorizare on-chain nu prezintă motive serioase de îngrijorare, ci doar indicii, precum activitatea de vânzare a holderilor pe termen lung.

Sentimentul, care săptămâna aceasta a ajuns încă odată în teritoriul neutru, se află din nou înapoi în zona de frică, conform Indexului Fear& Greed, care măsoară valoarea 31/100.

Bitcoin: Indexul Fear& Greed | coinglass
Exit mobile version