Graficul Bitcoin care indică creșterea la un nou ATH până în Noiembrie

Ultima predicție bullish a analisților față de prețul Bitcoin - cimentează și mai mult scenariul în care BTC face un breakout puternic în sens ascendent - însă merită menționat faptul că o corecție ar putea să-l determine să viziteze din nou $45,000

Fotofabrika | Adobe Stock

Bitcoin este pe cale să stabilească noi maxime luna aceasta și să tranzacționeze cel puțin $72,000 în Noiembrie, dacă ultimele date asupra prețului sunt corecte.

Într-un mesaj postat pe twitter astăzi, FilbFilb, analist al Decentrader, a descris ceea ce el numește o țintă realizabilă a prețului BTC – pentru luna curentă și cea următoare.

Prețul Bitcoin la $72,000? S-au întâmplat și lucruri mai ciudate

Ținând cont de rezultatele bullish pe care luna Octombrie le-a livrat încă de la început, analiștii sunt nerăbdători să estimeze unde s-ar putea îndrepta Bull Market-ul pieței crypto în Q4 2021.

După cum am raportat într-una din fostele analize, unele predicții au folosit comparații istorice ale prețului sau chiar modele simple de calcul pentru a livra ținte de $300,000 pentru BTCUSD.

Pentru FilbFilb, o creștere până la ultimul ATH de $65,000 – și chiar peste – în săptămânile următoare este considerată o speranță deșartă, însă având în vedere controlul deplin asupra pieței pe care cumpărătorii îl posedă în prezent – nu e nevoie de prea multă inspirație (sau transpirație) pentru ca acest obiectiv să fie atins.

Câteva vești bune, însoțite de încăpățânarea HOLDerilor de a nu vinde activul digital și este posibil… lucruri mult mai ciudate au avut loc – a comentat analistul

Chiar dacă traiectoria principală este în sens ascendent, Filb a adăugat că nu este cea mai bună perioadă de adăugat la risc, sfătuind traderii să nu folosească un levier prea mare pentru pozițiile de long și short.

Mesajul său a fost însoțit de un grafic care compară anii 2021 și 2017, respectiv celălalt an care a succedat evenimentul de înjumătățire al recompensei pentru validarea block-urilor (cunoscut și ca halving). În mod corespunzător, o altă provocare a maximelor istorice pare posibilă până la finalul lunii Octombrie, scenariu care se potrivește și cu predicția lui PlanB.

Graficul Bitcoin care indică creșterea la un nou ATH până în Noiembrie
BTCUSD | @filbfilb

Support-ul principal se află la $45,000

Fiind vorba de o potențială retragere a prețului, FilbFilb a discutat despre nivelul $48K ca fiind un support probabil, având în vedere volumul scăzut de vânzare.

Atunci când a fost întrebat care preț e mai probabil să fie tranzacționat primul, între $48K și $68K, FilbFilb a răspuns:

Creierul îmi spune 48, însă nu prea văd să fie un interes crescut pentru vânzători, în afara celor de pe exchange-uri. Nu știu sigur, sunt 50/50

Predicția aceasta mimează țintele analiștilor Decentrader, de aproximativ $45,000 – $50,000, odată ce rezistența din apropierea nivelului $60,000 este tranzacționată.

BTCUSD | Decentrader

În mod similar cu evenimentele precedente, când am văzut o corecție înapoi către $50K – $51K, anticipăm faptul că se va întâmpla din nou – au avertizat aceștia într-o actualizare recentă a pieței

Merită menționat faptul că scăderile care au loc înapoi la niveluri semnificative, precum $50K în cazul de față – nu oferă support din prima încercare, așa că vom observa acțiunea prețului odată ce ajunge acolo și pe măsură ce ar putea continua până la $45K – după cum a făcut și în luna Februarie

La data editării acestui articol, BTCUSD tranzacționează la $57,000, pe măsură ce ultimele 24 de ore au avut un comportament cu volatilitate scăzută și consolidare laterală.

Exit mobile version