LUNAUSDT: Vor redobândi cumpărătorii nivelul de rezistență aflat la $18.50?

Vladimir Kazakov | Adobe Stock

LUNA este crypto-moneda nativă a Ecosistemului Terra, fiind utilizată în principal pentru a asigura lipsa de volatilitate a monedelor stabile din rețea.
Conform CoinMarketCap, Terra (LUNA) ocupă poziția cu numărul 23 în clasament, cu o capitalizare a pieței de $7 miliarde.

LUNAUSDT: Vor redobândi cumpărătorii nivelul de rezistență aflat la $18.50?
LUNAUSDT, o zi | tradingview

Taurii LUNA au păstrat $12 ca nivel de support

În grafic este reprezentată activitatea prețului crypto-monedei pe timeframeul de o zi (1D). Observăm pe parcursul lunii trecute – faptul că participanții la piață au reușit să mențină prețul la $15.42, în apropierea închiderii zilnice a lumânării, sub supportul de la $15.74.

După o corecție de +48% de la All Time High, nivelul de support de la $12.12 a menținut trendul ascendent de pe timeframeurile mai mari, precum cel săptămânal (1W) și respectiv cel lunar (1M).

LUNAUSDT, 4 ore | tradingview

$18.50 – nivelul care a avut un rol cheie în crearea maximului istoric, odată support, acum devenit rezistență (din moment ce a avut închideri multiple sub pe timeframeul zilnic) a făcut ca tendința ascendentă a prețului să stagneze, cel puțin pentru moment.

Ca prețul să continue trendul ascendent este esențial să închidă peste acest nivel de rezistență cu cel puțin o lumânare. Închiderile multiple sunt preferate, acestea crescând semnificativ probabilitatea.

LUNAUSDT, 4 ore | tradingview

În caz contrar, dacă prețul nu va avea închideri multiple peste $18.50, o corecție în urma căreia să atingă nivelul de support de la $17 – este posibilă. Acest nivel de support se aliniază perfect cu Golden Ratio de pe Fibonacci Tool, fapt care ne confirmă că este un nivel foarte important în menținerea trendului ascendent.

Exit mobile version