Prețul Bitcoin este pregătit de un raliu. Conform analizelor, cumpărătorii BTC se pregătesc să atace pragul $85K

Conform ultimelor analize asupra pieței, nivelurile curente de ATH nu reprezintă o rezistență pentru toți participanții la piață

Tatsiana | Adobe Stock

Bitcoin se pregătește de un raliu din nou, pe măsură ce prețul activului digital devine din nou bullish pe timeframe-uri importante – conform analiștilor Decentrader.

În ultimul raport publicat în 29 Octombrie, firma de analiză a prezis că urmează o altă creștere pentru Bitcoin, care până în prezent a consolidat sub fostul nivel de ATH.

Prețul Bitcoin este pregătit de un raliu. Conform analizelor, cumpărătorii BTC se pregătesc să atace pragul $85K
Bitcoin: Spent Output Profit Ratio (SOPR) a ajuns într-o zonă neutră | Decentrader

Bitcoin are potențialul să tranzacționeze $150,000 până la finalul anului

În ciuda fluctuațiilor laterale ale pieței BTCUSD, care-i ține în priză pe investitori, șansele ca prețul să aibă parte de o altă creștere puternică în sens ascendent pe termen scurt – sunt în continuare foarte mari, conform analiștilor.

Chiar dacă zona din jurul celor două maxime ale acestui an, $65,000 și $67,000, reprezintă punctul principal de discuție al participanților la piață, adevărata fricțiune ar putea să apară abia după ce prețul se apropie de pragul psihologic de $100,000.

Din punct de vedere tehnic, ciclic și on-chain, continuăm să credem că următoarea zonă dificilă pe care BTC o are de depășit va fi atinsă abia pe măsură ce ne apropiem de $85,000 – $90,000 – au transmis analiștii Decentrader

Această poziție se datorează unei intersecții a mediilor mobile pentru ultimele 128 și respectiv 200 de zile, care, din punct de vedere istoric, au condus la creșteri susținute ale prețului.

Bitcoin: Intersecția mediilor mobile de 128 și 200 de zile | Decentrader

Apropiindu-ne de locul în care activul digital fluctuează în prezent, graficul, pe un timeframe de trei zile, despre care analiștii Decentrader țin să precizeze că reprezintă o unealtă foarte precisă – se află acum într-o zonă bullish, contrar structurilor bearish de pe timeframe-uri de o zi și o săptămână.

Acesta este un ingredient care alimentează canalul parabolic pentru acțiunea prețului – una care ar putea conduce BTCUSD până la $150,000 în acest an.

Bitcoin a depășit Curba Logaritmică de Creștere în sens ascendent | Decentrader

De asemenea, supply-ul din ce în ce mai mic de pe exchange-uri, care continuă să scadă, este un alt factor bullish, mulțumită holderilor care preferă să păstreze monedele BTC – în loc să le vândă, cum fac traderii.

Datele continuă să sugereze că participanții la piață rămân bullish. Un alt punct de vedere care susține această ipoteză este faptul că exchange-urile au din ce în ce mai puține monede BTC, pe măsură ce utilizatorii preferă să le păstreze într-un mediu offline. Impactul net al acestei situații este că supply-ul pe termen scurt este redus – au concluzionat experții în raport

Până acest trend se schimbă, piața va continua să impună presiune în sens ascendent asupra graficului, pe măsură ce cererea pentru Bitcoin trebuie să accepte prețuri mai ridicate, din cauza supply-ului tot mai mic care este disponibil

Bitcoin: balanța de pe exchange-uri | Glassnode

ARK investighează progresul Bull Market-ului

O altă instituție care păstrează o perspectivă largă asupra pieței, este ARK Invest.

În ultimul raport al acestora, cu privire la situația pieței, firma care este cunoscută pentru poziția foarte bullish asupra Bitcoin – a evidențiat factorii cruciali pentru a calcula câtă creștere i-a mai rămas activului digital.

Majoritatea indică că Bull Market-ul este departe de a lua sfârșit, chiar dacă unii indicatori intră într-un teritoriu care au semnalat o zonă de maxim în trecut.

Din punctul nostru de vedere, valoarea Bitcoin este o funcție e utilității sale economice, în timp ce valoarea unei monede este o funcție a cererii și ofertei. Pe termen scurt sau mediu, suntem de părere că investitorii ar trebui să evalueze comportamentul cumpărătorilor și al vânzătorilor față de Bitcoin și față de metricele care măsoară valoarea Bitcoin și pozițiile active ale acestuia

Piramidă care evidențială punctele fundamentale ale valorii BTC | ARK Invest
Exit mobile version