Prețul Bitcoin revine peste $42,000. US Infrastructure Bill și închiderea lunară sunt evenimentele principale

O acțiune slabă a prețului precedă două momente foarte importante pentru Bitcoin pe timeframe-urile inferioare ale graficului, pe măsură ce se apropie închiderea lunii Septembrie

Vinnstock | Adobe Stock

Bitcoin se străduiește să-și croiască calea peste $43,000, pe măsură ce situația macro nefavorabilă îi face pe cumpărători să ezite.

Prețul Bitcoin revine peste $42,000. US Infrastructure Bill și închiderea lunară sunt evenimentele principale
BTCUSD, timeframe de 15 minute | FTX

Bitcoin a realizat un alt dip sub $41,000

Datele colectate de tradingview și FTX arată că BTCUSD consolidează cu 3% mai sus, după ce a testat din nou support-ul de la $40,800 – pe parcursul sesiunii asiatice de astăzi.

Paritatea a arătat o oarecare inițiativă din partea cumpărătorilor, după ce prețul activului digital a afișat multiple încercări ale pragului de $40,000 – însă astăzi, cu toate că radarele avertizau o situație nu tocmai bună – nu s-a schimbat mare lucru.

BTC beneficiază de o revenire astăzi, însă situația macro rămâne la fel: prețul se află în continuare sub media mobilă a ultimelor 21 de săptămâni (21 WEMA) – a transmis Rekt Capital, un cunoscut trader și analist al comunității crypto twitter

Bitcoin trebuie să redobândească $43,600 săptămâna aceasta pentru a construi momentum-ul bullish necesar, după ce a lăsat o umbră a lumânării (wick) la $40,000, săptămâna trecută

Nivelul respectiv ar plasa prețul activului digital chiar deasupra de $43,000 – un prag care este considerat de experți ca fiind închiderea minimă necesară a lunii Septembrie. PlanB a confirmat faptul că predicția sa încă este validă.

În altă ordine de idei, mentenanța pe care Binance a impus-o utilizatorilor timp de două ore nu a avut niciun impact semnificativ asupra pieței spot.

Cât despre indiciile la nivel macro, astăzi are loc votul politicienilor din Statele Unite asupra facturii de infrastructură în valoare de $1 trilion, după ce data inițială a fost amânată. Mai multe despre acest subiect am discutat în analiza tehnică și fundamentală de la începutul săptămânii.

Binance Coin capitalizează mișcarea laterală a pieței Altcoin

Majoritatea monedelor Altcoin au rămas pe loc, pe măsură ce Ethereum stagnează sub $3,000.

Doar Binance Coin a reușit să aibă parte de o creștere semnificativă pe parcursul sesiunii de astăzi, din topul primelor 10 crypto-monede.

BNBUSD, dezvoltare pe parcursul sesiunii de astăzi | CoinMarketCap
Exit mobile version